Ravenitza Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 (editat) Caut transport serios pentru motocicleta mea, din Bucuresti pana in UK (poate fi Londra sau alta locatie, de aici ma descurc sa o aduc acasa). Stiu 2 firme care fac transport colete, insa nu prea am incredere pentru ca sunt soferi normali care nu au cunostinte legate de motociclete si cum sa le lege. Vreo recomandare ? Multam!! Editat Septembrie 18, 2018 de Ravenitza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URSE Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 (editat) Caut transport serios pentru motocicleta mea, din Bucuresti pana in UK (poate fi Londra sau alta locatie, de aici ma descurc sa o aduc acasa). Stiu 2 firme care fac transport colete, insa nu prea am incredere pentru ca sunt soferi normali care nu au cunostinte legate de motociclete si cum sa le lege. Vreo recomandare ? Multam!! Seara buna ! Cauta userul Adrian45. Serios si parolist ! Transporta numai moto , in si din Romania in si din toata Europa . DOAR MOTO ! Editat Septembrie 18, 2018 de URSE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 18, 2018 Autor Share Postat Septembrie 18, 2018 Seara buna ! Cauta userul Adrian45. Serios si parolist ! Transporta numai moto , in si din Romania in si din toata Europa . DOAR MOTO ! Multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URSE Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Daca nu ai rezolvat da mi un pm , cred ca te pot ajuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate