Sari la conținut

flaviu123

Membru
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 RR

Vizitatori Recenți Profil

1.207 citiri profil

flaviu123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca motocicleta n are improvizatii la fire etc poti sa o speli fara probleme. Cand ploua torential pe ele ce facem?
  2. N are permis ca nu vede bine, si foloseste scuterul sa se deplaseze mai usor ca merge greu cu un picior. Glumesc, n are permis de moto sa poata conduce altceva mai mare, si merge cu cel de 50 cc cat ii permite legea cu permisul de B.
  3. Super mersi! O sa urmez pasii din video si revin cu un raspuns. Zi usoara in continuare!!
  4. Da, trebuie sa aflu ce mai trebuie facut, d asta am si facut acest topic poate s a mai confruntat cineva. Pe net mai scrie lumea de schimbarea tobei acuma nu stiu ce sa mai zic.
  5. Da, pentru mine am de 125 cc si este suficient pentru ce am nevoie. Peugeotul este al fratelui, el n are permis si doar pe 50 cc poate merge , si stiu scutere la fel de mici dar care merg un pic mai repede parca. Cu asta trebuie sa prinzi doua semafoare pe verde sa ajungi la 55 km :))
  6. Va salut. Cum scrie si in titlu am un scuter Peugeot Speedfight 3 / 50 cmc. Nu stiu ce sa i mai fac sa mearga si el un pic mai tare. Scuterul mergea inainte cu 47 km, i am scos saiba de la variator si acum cu greu ajunge la 55. M am tot uitat pe net si am vazut ca ar mai avea o limitare in CDI, am cumparat un CDI nou "nelimitat" (pe al meu scria 45km) insa fara efect, fuge la fel. Stiti o alta solutie pe care as putea sa o incerc. Multumesc.
  7. Datorita combinatilor samsaresti de peste tot s au mai desteptat si cei din vest. Acuma cand cumperi pe firma o masina / moto etc, in multe cazuri te pun sa platesti valoarea totala si dupa ce ai luat masina in evidenta, inscris etc le trimiti dovada si ei iti ramburseaza tva-ul inapoi. Foarte multe firme "'pierd'" acel tva din germania pana in romania :)) ( la o masina de 20.000 euro, cumparata pe firma platesti in jur de 16.000 euro, si acasa o vindeai mai eftin ca in afara, cu 18/19.000 euro, lucrul asta aducea un profit de cateva mii doar la o masina...si tot asa :)) )
  8. Daca esti persoana fizica platesti pretul intreg ( cu tva inclus), doar daca esti persoana juridica si vrei sa l cumperi pe firma atunci se pune problema tva-ului, si anume trebuie sa fi inscris in registrul operatorilor intracomunitari intai sa poti sa platesti fara tva, sau sa l recuperezi ulterior.
  9. Te a ''felicitat'' ca i ai dat de munca acuma :).
  10. Orice verificare in service autorizat ( nu reprezentanta) costa maxim 250-300 ron, diagnoza si verificare masina (vopsea, directie, frane, scurgeri de ulei etc). Chiar daca nu te pricepi alegi masina, alegi un service si cam asta e.
  11. Audi TT / VW GTI / Cupra / Fiat 500 Abarth
  12. Dark Side Ink Division pt ce cauti tu in Bucuresti
  13. Salut. Si eu ma gandesc la un scuter pt vara asta. Eu ma opresc la Piaggio Fly de 80 cmc sau 125 cmc. Am mers cateva zile pe unul de 80 cmc si a fost super, la inaltimea de 1.82 / 100 de kg plus pasager n am avut probleme in oras , viteza 80 / 90 km/h
×
×
  • Creează nouă...