Sari la conținut

flaviu123

Membru
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de flaviu123

  1. Daca motocicleta n are improvizatii la fire etc poti sa o speli fara probleme. Cand ploua torential pe ele ce facem?
  2. N are permis ca nu vede bine, si foloseste scuterul sa se deplaseze mai usor ca merge greu cu un picior. Glumesc, n are permis de moto sa poata conduce altceva mai mare, si merge cu cel de 50 cc cat ii permite legea cu permisul de B.
  3. Super mersi! O sa urmez pasii din video si revin cu un raspuns. Zi usoara in continuare!!
  4. Da, trebuie sa aflu ce mai trebuie facut, d asta am si facut acest topic poate s a mai confruntat cineva. Pe net mai scrie lumea de schimbarea tobei acuma nu stiu ce sa mai zic.
  5. Da, pentru mine am de 125 cc si este suficient pentru ce am nevoie. Peugeotul este al fratelui, el n are permis si doar pe 50 cc poate merge , si stiu scutere la fel de mici dar care merg un pic mai repede parca. Cu asta trebuie sa prinzi doua semafoare pe verde sa ajungi la 55 km :))
  6. Va salut. Cum scrie si in titlu am un scuter Peugeot Speedfight 3 / 50 cmc. Nu stiu ce sa i mai fac sa mearga si el un pic mai tare. Scuterul mergea inainte cu 47 km, i am scos saiba de la variator si acum cu greu ajunge la 55. M am tot uitat pe net si am vazut ca ar mai avea o limitare in CDI, am cumparat un CDI nou "nelimitat" (pe al meu scria 45km) insa fara efect, fuge la fel. Stiti o alta solutie pe care as putea sa o incerc. Multumesc.
  7. Datorita combinatilor samsaresti de peste tot s au mai desteptat si cei din vest. Acuma cand cumperi pe firma o masina / moto etc, in multe cazuri te pun sa platesti valoarea totala si dupa ce ai luat masina in evidenta, inscris etc le trimiti dovada si ei iti ramburseaza tva-ul inapoi. Foarte multe firme "'pierd'" acel tva din germania pana in romania :)) ( la o masina de 20.000 euro, cumparata pe firma platesti in jur de 16.000 euro, si acasa o vindeai mai eftin ca in afara, cu 18/19.000 euro, lucrul asta aducea un profit de cateva mii doar la o masina...si tot asa :)) )
  8. Daca esti persoana fizica platesti pretul intreg ( cu tva inclus), doar daca esti persoana juridica si vrei sa l cumperi pe firma atunci se pune problema tva-ului, si anume trebuie sa fi inscris in registrul operatorilor intracomunitari intai sa poti sa platesti fara tva, sau sa l recuperezi ulterior.
  9. Te a ''felicitat'' ca i ai dat de munca acuma :).
  10. Orice verificare in service autorizat ( nu reprezentanta) costa maxim 250-300 ron, diagnoza si verificare masina (vopsea, directie, frane, scurgeri de ulei etc). Chiar daca nu te pricepi alegi masina, alegi un service si cam asta e.
  11. Audi TT / VW GTI / Cupra / Fiat 500 Abarth
  12. Dark Side Ink Division pt ce cauti tu in Bucuresti
  13. Salut. Si eu ma gandesc la un scuter pt vara asta. Eu ma opresc la Piaggio Fly de 80 cmc sau 125 cmc. Am mers cateva zile pe unul de 80 cmc si a fost super, la inaltimea de 1.82 / 100 de kg plus pasager n am avut probleme in oras , viteza 80 / 90 km/h
  14. Daca nu ai rezolvat da mi un pm , cred ca te pot ajuta.
  15. Mi am montat si eu arcuri Eibach pe Gti. Drop 2.5- 3 cm. si un prieten a avut pe audi a4 cu telescoape stoc, a facut cu ele 100.000 km fara nici o problema.
  16. Salut. Cand ai drum la sectia de politie de care apartii, incearca sa vorbesti cu un politist de la proximitate. Ei se ocupa de chestile astea, sunt impartiti pe zone si strazi in cartiere, sunt pusi in legatura cu asociatile de locatari, administratori etc, pentru a fi la curent cu ce se mai intampla prin "cartier" , incearca sa dai de cineva care este si mai in varsta si te poate ajuta, pe cei tineri nu stiu daca o sa ii intereseze foarte mult situatia ta. Spor.
  17. flaviu123

    Londra

    Multumesc mult pt raspuns.
  18. flaviu123

    Londra

    Va salut. Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Pentru a merge cu un scuter in Anglia ce trebuie sa indeplinesc din pct de vedere legal sa nu am probleme. Vorbim despre o persoana care nu are permis de conducere A,B, insa stapaneste foarte bine mersul pe scuter. Ma refer la scuter de 50 cmc. Multumesc mult !
  19. Eram in intersectie la coada cand a trecut motociclistul pe langa mine pe partea dreapta , mergea incet totul ok. Am ramas blocat la semafor si nu stiam de ce, cand am ajuns motocicleta era pe contrasens si el intins pe jos, deja erau trei persoane care erau langa el si il ajutau, se plangea de genunchi picior. Multa sanatate !!
  20. Va salut !! Daca stiti pe cineva interesat de o Honda CBR 600 RR, imi vand motocicleta din dotare. Fabricatie : 2003, adusa din italia si inmatriculata anul trecut, 54.000 km, nu am apucat sa fac decat 2000 anul trecut. Am cumparat ptr ea kit de lant nou placute de frana fata si spate, insa nu le-am montat din cauza timpului. Pret: 2500 euro
  21. Dau cu clabuc peste tot, o clatesc bine, curat jantele , o sterg si la drum
  22. Eu o spal la Lukoil cu 2 fise am terminat. Insa nu insist de aproape cu jetul si anul trecut nu am avut nici o problema.
×
×
  • Creează nouă...