dragos1 Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 (editat) Cine are manual sau documentatie legate de yamaha xs 400 ? Cum ajuta un astfel de sistem ? consum putere si alte chestii . Cine are asa ceva in Romania ? Yamaha xs 400 de prin 80 si ceva ? Citeva pareri daca se poate despre acest model . Editat Ianuarie 16, 2007 de dragos1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1 Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 YICS =Yamaha Induction Control System Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Descarca manualul de reparati de aici doar trebuie sa te inregistrezi http://www.repairmanualclub.com/yamaha_manuals Norbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1 Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Nu ai de ce sper sa poti folosi pentru ceva.Si eu de aici am descarcat pentru motorul meu,am un XJ 550 din 83.Aseamana cu al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1 Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 (editat) Ai avut probleme cu ea ? Cit de fiabile sunt motocicletele astea ? Editat Ianuarie 18, 2007 de dragos1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate