ianachim Postat Decembrie 30, 2018 Share Postat Decembrie 30, 2018 daca inca nu ati stabilit nici o tura inca pentru 2019 aveti si zona asta in vedere... EVIA este ceva de mers insa isi merita efortul drumuri de munte alternand cu sosea de coasta plaje salbatice de la nivelul marii la 1200 m in nici 40 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Decembrie 31, 2018 Share Postat Decembrie 31, 2018 Eu merg in iunie. Zilele astea imi iau cazare in nordul insulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2019 iti recomand sa iei ori cazare in centru ori 2 cazari in sud si nord ai drumuri foarte virajate care ii consuma mult timp peisajele, satele si plajele izolate sunt f frumoase eu as veni aici minim 7-10 zile sa ma bucur de toata insula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Ianuarie 3, 2019 Share Postat Ianuarie 3, 2019 Unde sunt cele mai frumoase plaje izolate? Momentan am gasit 25euro pe noapte (15nopti) in nord https://goo.gl/maps/vVi6JCbswmP2 Nu m-am gandit sa iau cazare si in sud. Vad ca e destul de scump in sud si mai vad ca nici nu pot sa editez postul anterior :)) Probabil esti mai aproape de Atena si automat o sa fie si mai aglomerat/scump fata de nord. Cam unde ar fi ideal in sud pentru cazare ca in nord am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Ianuarie 5, 2019 Share Postat Ianuarie 5, 2019 Si eu recomand Evia.E foarte speciala .Mai ales daca aveti motoare gen V strom ,Gs ai parte de niste drumuri si peisaje de vis.Dar se poate merge si cu motor de strada fara probleme doar pe asfalt.Nu va bazati pe Google map daca sunteti cu motoare de strada ca face recomandari pe niste drumuri de nu puteti intra.Gps si indicatoare pe Insula sunt ok. Ianachim are dreptate cu cazarea.Ori centru ,ori doua cazari pe zile diferite.Insula e imensa si foarte virajata. Sudul mai putin virajat si fara prea mult munte dar in rest e vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 2, 2019 Share Postat Iunie 2, 2019 Pentru cine a ajuns pe insula, îmi puteți recomanda niște cazări, plaje pe unde sa ma învârt? Caut ceva mai pustiu, nu la botul calului, pentru final de aug sau început de sept. Ma gândesc la doua cazări sau una în centru și de acolo sa străbat cate o plaja maxim doua zilnic, pot sta cel mult 9 zile cu tot cu drum. Ma gândesc și să petrec 2 zile pe alta insula, gen Skopelos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate