adriansorin Postat Ianuarie 23, 2019 Share Postat Ianuarie 23, 2019 Salut are cineva garnituri de motor de Mobra 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Ianuarie 23, 2019 Share Postat Ianuarie 23, 2019 Nu cred că ai să mai gasesti garnituri eu mi le fac eu din carton de dosar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriansorin Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2019 Din clingerit nu sunt mai bune? Cartonul nu este prea subțire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Ianuarie 24, 2019 Share Postat Ianuarie 24, 2019 Carton si silicon victor reinz. Nu este bine sa fie groase pt ca se modifica cote. Clingherit doar daca ai nevoie undeva de o garnitura groasa si rezistenta la temperatura ridicata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Ianuarie 24, 2019 Share Postat Ianuarie 24, 2019 Salut! Pot sa-ti dau o mana de ajutor,am eu doua garnituri originale noi pentru motorul de mobra. Din pacate klingheritul din care sunt facute este foarte uscat... Iti pot servi insa ca tipar pentru a confectiona altele noi din carton,sau kligherit subtire. Tel.0722702892 Vlad Am uitat sa te intreb,de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriansorin Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2019 Salut din Timișoara sunt m-ar ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anton Marius Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) 0,5 standard și 0,8 din alt material care prin presarea celor doua capace sa ajungă la 0,5mm și înca ceva,, dacă garnitura este prea subțire o sa se uzeze rulmenți la ambielaj prea repede pentru ca apasă an bile, dacă este prea groasa o sa aibă joc axial an rulmenți asa ca rămâne de 0,5mm. Editat Ianuarie 25, 2019 de Anton Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M1ha1D Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Salutare, stiti unde as putea gasi garnitura de etansare de la pedala de start/schimbator? Cred ca i din teflon. Cea data jos e mai subtire si in spatele ei e un o-ring dar din cate inteleg ar trebui sa fie doar garnitura acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi1177 Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Salut, caut motor de Mobra Super an 79, cu carburator, poate si alte piese. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate