Sari la conținut

sharky_boy

Membru
  • Număr conținut

    251
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Targoviste
  • Carnet moto din
    A1 10 mai 2007
  • Motocicleta
    mz rt/3 SV 650N IJ 56 cu atas
  • Numar Moto
    DB-06-HOB
  • Club
    -

Vizitatori Recenți Profil

966 citiri profil

sharky_boy's Achievements

  1. sharky_boy

    Ij (izh)

    Daca vrei sa mergi cu el... nu pierde vremea ... cauta unu cu 1 piston nu 2...Daca vrei doar sa te uiti la el... dai inainte... piese gasesti la gaspar sa il faci nou. Nu e un motor pe care sa te bazezi...IJ-ul Jupiter este cea mai nereusita dintre comuniste.
  2. Ulei in cutie iti recomand sa pui ulei de motor 10W40. Este si a fost intotdeauna o greseala sa pui T90. E un motor ca la orice alta motocicleta cu ambreiaj in ulei. T90 nu ii face bine , e un gunoi de ulei. Ulei de amestec nu iti recomand sa folosesti sintetic la IJ. Cel mult semi sintetic. Eu folosesc ulei 2T de la Lukoil.... si altele mai scumpe Yacco Motul ... e pacat sa dai aceeasi bani pe chinezarii de la dedeman. Ca si proportie e ok intre 30 si 40 ml la litru ... eu personal pun 35 ml la litru. Si iti recomand sa astepti 18 ani si sa ai carnet pana sa iesi din curte cu motorul si atentie la pedala de pornire sa nu ajungi la urgente.
  3. Si eu am folosit un kit de genul acesta de la 'Restom.net" pentru un rezervor de IJ . Inainte de aplicarea acestei rasini am facut electroliza cateva zile, plus clasicul lant cu suruburi si piulite. Au trecut 4 ani si rasina in rezervor este in perfecta stare , la fel ca atunci cand am aplicat-o , si in afara de sita robinetului nu am mai folosit alt filtru de benzina de atunci. Imi amintesc ca m-a costat undeva la 50 de euro. Din punctul meu de vedere a facut toti banii.
  4. Mai stiu eu o metoda fara a face schimbare de serie in carte
  5. Eu am extras un prezon de ES rupt in ras cu o gaura de 3mm in prezon ,extractor , si carterul incalzit. Daca ai bagat 6.3 ... e mult prea mare... Mai cere sfaturi inainte sa strici
  6. Topicul este despre motorul de MZ 175 , 1960 Atat am dat pe un piston de ETZ Almot. S-a dovedit foarte bun pana acum.Fata de altele... sau sa fi fost vreo 40 ... in orice caz nu prea scump.
  7. Daca reparatia este cu succes compresia trebuie sa fie undeva la 10 -11. Daca ai pus segmenti noi pe cilindru folosit inainte fara honuire nu se vor pasui si nu vei obtine niciodata compresia buna. E si pacat daca motocicleta arata ca in poza sa te zgarcesti la 20 de euro pentru un piston de calitate si un alezaj pe cota.
  8. Salut! Mai este valabil? un numar de telefon?

  9. Salut, Gasesti la Gaspar (0744 472 055) si pe www.piesedrujba.com
  10. sharky_boy

    MZ

    De 12v exista un model de magnetou de scuter 2t cu senzor interior. Destul de rar modelul necesar deoarece rotorul trebuie sa aiba conul potrivit altfel nu are loc statorul . Nu stiu exact sa spun de la ce model . Eu folosesc cu succes un megnetou de motoreta Riga/ Carpati rusesc... 6v 45W , tot cu senzor , napolitana ... sistem asemanator cu cel de minsk dar cu dimensiuni mai mici. Aceasta varianta este mai ieftina si se dovedeste a fi foarte fiabila... o am deja de cativa ani si merge ca in prima zi... Lumini multumitoare , fara platina , fara baterie...
  11. Salut ! Aprinderea o vreau eu daca se poate. Cum te contactez?
  12. Carton si silicon victor reinz. Nu este bine sa fie groase pt ca se modifica cote. Clingherit doar daca ai nevoie undeva de o garnitura groasa si rezistenta la temperatura ridicata...
  13. Salutare , Eu am aleas o varianta mai ieftina dupa cum puteti observa in filmuletul de mai jos. (aprindere motoreta Riga 6v 45w ) Se gaseste noua pe siteurile de profil din ungaria. Se adapteaza fara modificari la carter sau capac. Doar o flansa de adaptare. https://www.facebook.com/mihai.schimbeschi/videos/vb.100000633004282/1038860099478414/?type=2&video_source=user_video_tab Functioneaza cu succes de aproximativ 3 ani si are la activ un drum la Chisinau, un Transfagarasan si multe alte drumuri prin tara fara a fi reglata vreodata. .
  14. sharky_boy

    MZ

    Salut! Intre cei 2 rulmenti la RT3 exista o piesa de aluminiu in care sta simeringul. Daca nu ma insel , dimensiunea este 17x30x7. Ma gandesc ca daca la RT2 nu are acel suport de aluminiu s-ar putea pune. nu cred sa fie diferente intre cartere. Dar nu bag mana in foc.
  15. sharky_boy

    Ij (izh)

    Salut! Eu folosesc K65 cu succes. Merg toate daca sunt in stare buna si au jigloarele corespunzatoare. De semeringuri incearca la Gaspar.
×
×
  • Creează nouă...