MISI68 Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Salut la toata lumea! Stie cineva cum este drumul pe DN7A ( Petrosani - Obarsia Lotrului )? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Intrebarea trebuia pusa pe Hunedoara sau/si Valcea, fiindca nu prea are treaba cu Gorjul. Ca fapt divers, de la Ranca spre Obarsie, implicit Petrosani, drumul este inchis circulatiei publice. Daca ai tanc, poti ignora interdictia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISI68 Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2019 Multumesc, stiam ca e rau dar ma gindeam ca au mai facut ceva pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Da, a fost peticit periodic, fara insa a-l face un drum accesibil chiar pentru orice mijloc de transport...asa ca iarna, nu sfatuiesc pe nimeni sa faca un astfel de traseu decat daca are un 4x4 doatat ca pentru razboi. Vara in schimb, cu putina atentie si viteza moderata, poate fi parcurs cam cu orice tip de turism/motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tapu Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Salutari..... Nea Ivane te contrazic.....probat de mine pe 3 ianuarie....drumul a fost ok ....Obarsie - Petrosani. Daca este dezapezit....merge mai bine ca vara ....ca nu mai simti gropile. Cred ca au interes sa-l dezapezeasca deoarece vine lumea la partia de ski ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISI68 Postat Ianuarie 30, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2019 Eu in vara as merge cu un grup cu motoarele.. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tapu Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 .....cheile Jietului sunt fantastice si iarna si vara...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Te cred...fiindca la inceputul lunii ianuarie nu ninsese consecutiv trei sau patru zile, cu pauza de doua zile si repetir! Am citit in presa precum ca acei care s-au incumetat sa traverseze zona au fost scosi de catre jandarmii si salvatorii montani aflati in zona, cu utilajele dedicate. Chiar statiunea Ranca a fost blocata de nameti timp de cateva zile bune, incat nu s-a putut iesi din pensiuni sau nu se putea cobori in Novaci sau Petrosani. Dar, cine vrea adrenalina poate incerca...pe pielea si riscul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Drumul este practicabi in orice anotimp, l-am facut iarna cu un golf 3 la ski si vara cu moto sau auto sport, era in lucru in 2017. Mai stie cineva care este starea actula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate