Ionuț Cherascu Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Va salut colegi, sunt nou în grup si totodata am achiziționat recent o viroaga 535 din 96' , as vrea sa-i schimb uleiul si nu stiu ce sa-i bag, de repsol rider 20w50 ce părere aveți? S-au ce-mi recomandați? Moto are in jur de 48k km. Respect si drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
busu69 Postat Februarie 15, 2019 Share Postat Februarie 15, 2019 Salut...si bine ai venit! Sa te bucuri de "viroaga" MUUULTI KM fara evenimente neplacute! Baga Motul 5100 10/40 ...eu asta bag intru-n gpz500 din 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 15, 2019 Share Postat Februarie 15, 2019 cred ca ti-am raspuns si pe grupul de fb... si nu te mai lua dupa membrii forumului, ca unii compara mere cu pere :)) ce treaba o avea gpz-ul cu xv-ul nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 La 14.02.2019 la 20:44, Ionuț Cherascu a spus: Va salut colegi, sunt nou în grup si totodata am achiziționat recent o viroaga 535 din 96' , as vrea sa-i schimb uleiul si nu stiu ce sa-i bag, de repsol rider 20w50 ce părere aveți? S-au ce-mi recomandați? Moto are in jur de 48k km. Respect si drumuri bune. Ahoi! Nu trebuia sa faci topic nou, este sectiunea special dedicata pentru Virago si poti posta acolo - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate