RAZVANAKE Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Caut: motor+cutie+roata spate Nipru practic toata jucaria mai putin cadrul furca.. si alte chestii. Evident nu ma int. actele... prefer doar ca starea motorului si cutiei sa fie una buna . multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 sfatu meu e sa cauti prin in prejurimi un motor de ural si o cutie de nipru...eu am calat motoru de nipru de vreo 5 ori anu trecut...asa ca am dat 9 mil si mi`am luat un ural in stare de functionare si norocu meu a fost ca are si acte si nr noi si am pus pe nipru motoru de ural cu cutia de nipru si sant f f f f multumit ...bafta la cautari si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 (editat) salut, am eu o janta de dnepr care arata cam asa...merge purtata...dar bineinteles nu e perfect dreapta..(doar e de dnepr..) Te intereseaza? Editat Februarie 5, 2007 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 cat esti dispus sa dai pe un motor+cutie+grup+roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 cat esti dispus sa dai pe un motor+cutie+grup+roata? daca nu cazi la pace cu razvanake iti dau eu pe cutie 130 ron si transportul oricum asta daca nu le ia el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 nu te intereseaza cutie de m? as avea chiar cutie+grup+roata+cadru de m 72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 nu te intereseaza cutie de m? as avea chiar cutie+grup+roata+cadru de m 72 zi un pret si starea fierului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 cat esti dispus sa dai pe un motor+cutie+grup+roata? zi=mi te rog dai numai cutia de viteze separat si lace pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 145 ron cutia de m are numai schimbatorul la mina ii lipseste pedala de schimbator cutie+grup+roata+cadru 170 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 vreau cutie pt dnepr modelul cu filtru de aer din plastic care se prinde pe cutie.am vazut ca grex spunea ca are cutie pt nipru dar nu araspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate