robychopper Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 cineva ma intrebat daca am poze....nu aveam...dar acum am gasit uite doua poze e destul de frumos modificat si finisat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 19, 2004 Autor Share Postat Mai 19, 2004 si a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 asta e de vanzare la 600 de euro parca pe bikeshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 asta e de vanzare la 600 de euro parca pe bikeshop da asa este motorul este din alba iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 am gasit si eu un simson care imi place! oare cum a facut rezervorul? poza1 poza2 poza3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 28, 2004 Autor Share Postat Mai 28, 2004 am gasit si eu un simson care imi place!oare cum a facut rezervorul? poza1 poza2 poza3 pozele astea au fost postate pe forumul PRO-BIKE de oi gramada de timp oricum mersi puteai chiar sa le pui direct salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Mai 29, 2004 Share Postat Mai 29, 2004 eu intru pe site, de la i-cafe, si imi este interzis orice fel de download. asa ca am reusit sa pun doar link-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate