Sari la conținut

Fiat 244 Ducato , motor Euro 4, 1997 cmc


marauder
 Share

Postări Recomandate

M-aș mira (tare!) să fie Ducato 244 din 2003 Euro4! Dar mă poți încerca dacă îmi dai o serie, sper să mai pot obține informația.

2.0 ăla 100% nu e motor Fiat, cred că vine de la "verii" psa. Veri despre care am numai lucruri bune de zis, mai ales că am 2 stârvuri din astea franțuzești pe cap care îmi mănâncă sufletul de o săptămână...🤬:angryfire:

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deocamdata nu pot da vreo info...ma duc saptamana asta  sa o vad, este in Ploiesti, si atunci probabil o sa iau mai multe date.

In anunt asa zice..Autorulota Fiat 244/Trigano/ Ducato , motor Euro 4, 1997 cmc ..mea culpa, scrie inmatriculata 2003, omologata RAR categoria M1 autovehicul special...ce o mai insemna si asta :)

Scrie inmatriculata 2003....nu scrie prima inmatriculare in 2003, dar scrie clar euro4....sa inteleg ca totusi 2003 e prea devreme pt euro4 diesel?

Recomandare unde as putea verifica din punct de vedere mecani, in Ploiesti, autorulota asta? Ca sa nu iau la nimereala un service auto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2.3 e FPT, Fiat Power Train, și e un motor reușit. 2.0, așa cum am spus, e o sitronadă. Nu prea m-am întâlnit cu el, majoritatea Fiaturilor fiind echipate cu 2.3, iar eu am prins generația 245, 244 fiind deja istorie când am ajuns eu la importator.

Așa cum am prorocit :michael:, cașcarabeta e, bineînțeles, Euro3. Cică greșeală de dactilogafă. Uite-așa o barbă avea (vânzătorul)! :P

Răspund aici, oricum îmi sunt numărate și limitate m.p. ca și postările. 🤬 Istoric nu pot obține, nu mai e nimeni cunoscut la butoane, și oricum în sistemul Fiat apar doar intervențiile în garanție și recall-urile. Seria aș fi introdus-o în catalogul de piese, din câte țin minte afișa între altele și norma de poluție, dar deja s-a bășit mireasa pe tema asta.

Dpmdv e scumpă și urâtă, iar de la psa eu unul fac urticarie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...