adriansorin Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Arcul ce vine in șurubul din poza nu știu cum arată ca îmi lipsește Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Fă și tu o poză mai de departe sau mai multe că mie nu-mi spune nimic șurubul ăla, dar poate mă înșel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriansorin Postat Aprilie 24, 2019 Autor Share Postat Aprilie 24, 2019 Este in spate pe carter tine schimbătorul sa nu sara din viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Ok, să caut printre fiarele mele, poate ai noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriansorin Postat Aprilie 24, 2019 Autor Share Postat Aprilie 24, 2019 Te rog frumos sper sa am noroc am înțeles ca ii un arc cu un știft ce apasă pe butoiașul de viteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 La motorul desfăcut pe care îl am lipsește chiar și șurubul, așa că poate găsești în altă parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriansorin Postat Aprilie 25, 2019 Autor Share Postat Aprilie 25, 2019 Ok ms deocamdată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Aprilie 28, 2019 Share Postat Aprilie 28, 2019 Motorul este de Hoinar. Acum 13 minute, sabyn a spus: Motorul este de Hoinar. Nu pare de Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriansorin Postat Aprilie 28, 2019 Autor Share Postat Aprilie 28, 2019 Care nu pare de Mobra ?ce am eu este de Mobra sigur pentru ca lucrez la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Cel din poza pe care ai atașat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriansorin Postat Aprilie 30, 2019 Autor Share Postat Aprilie 30, 2019 Ii de Mobra suta la suta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 (editat) Ce am atașat eu mai sus e de Mobra și nu vad șurubul acela ce apare în poză pusa de tine. Apare ceva la Hoinar în poză de mai jos. Editat Mai 1, 2019 de sabyn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emial Postat Mai 1, 2019 Share Postat Mai 1, 2019 1 oră în urmă, sabyn a spus: Ce am atașat eu mai sus e de Mobra și nu vad șurubul acela ce apare în poză pusa de tine. Apare ceva la Hoinar în poză de mai jos. Este vorba despre motorul care a fost pe Mobra 50. Ai atasat poza motorului de Mobra 50 Super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate