Jump to content

Muretto Grundieg

Super Membru
 • Content Count

  711
 • Joined

 • Last visited

About Muretto Grundieg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1985
 • Motocicleta
  Suzuki DR600
 • Numar Moto
  B-02-RZE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Yamaha XT250, Yamaha TW125

Recent Profile Visitors

351 profile views
 1. Era un banc cum că 12% din accidente sunt făcute de șoferi sub influența alcoolului. Restul sunt făcute de cei care n-au băut
 2. @Adyp Ciobanul avea internet pe telefon, ca ăla din reclamă. Posibil să fi fost și cititor pe aici. Urarea lui m-a făcut să mă simt bine, să mă relaxez și să nu mai fiu vigilent la răspântii și alte șicane ale drumului. Prin urmare, m-am rătăcit dezorientat și am consumat mai mult. Totul a plecat de la urarea lui de bășcălie.
 3. Omule, în enduro nu se urează ”asfalt uscat”. Doar zic. Mi-a urat chestia asta un cioban cu oile pe munte când l-am întrebat care e drumul. După asta în scurt timp am rămas fără benzină. Oricum, să vă bucurați de achiziții și să vă întoarceți întregi de pe drumurile voastre!
 4. De acord cu superbec dar plusez, de ce să nu contopim A-ul și B-ul ? Pentru ăi mai tineri reamintesc că Saviem-ul cu 135 CP mișca 8-10 tone. Miarul de aceeași putere plimbă un călăreț singur de maximum 100 de kile ( dacă bea bere). Hai s-o ducem pnă la capăt, B+C aceeași gâscă, la care adăugăm și A-ul. Măcar știm o treabă. Păi, cum adică, eu conduc camion de 20-30 de tone și nu pot să mă dau cu un ratah de 200 de kile ? Hai să punem ordine în domeniu...Petiție on-line sau PACT că e la modă.
 5. Dacă ăla e ”mic review” de 38 de minute mă întreb cum ar fi arătat un” complet review” ? Oricum, nu e rău.
 6. De-aia s-a inventat Gopro. Mergi atent la drum si acasa te uiti la filmare
 7. Erau acum cativa ani la vanzare vreo doua poate trei bucati dar model vechi. Din cele noi nu gasesti pentru ca Europa a descoperit emisiile nocive iar japonezii probabil ca n-au chef si bani de aruncat pe redesenarea motoarelor ca sa corespunda. Dar mi se pare ca pentru Euro 4 exista KTM aproximativ la clasa asta ....deci...se poate.
 8. Are joc la rulmenți la roata față și amorizorul pe spate căzut. Lanțul e uzat și releul de încărcare nu dă decât 11,6 volți. În plus, cam picură benzină pe lângă filtru și semnalizarea pe dreapta nu funcționează. Se poate remedia dar din păcate, mobra nu are acte și este radiată. Oricum, bună încercare ! Ai umor. Mai bagă d-astea !
 9. Zgomotul este din zona chiulasei, cel mai probabil supapele. Decompresorul la tine este actionat cu cablu sau electric ? Daca e pe cablu verifica piulitele de reglaj si daca nu se agata cablul undeva sau arcul de rapel e sarit de la locul lui sau rupt. Daca e electric...nu stiu
 10. @andriu Supapele sunt actionate de un singur culbutor comun. Asta daca n-o fi vreun model foarte nou...Deci, posibil ca axul decompresorului nu e bine reglat, cablu, etc si atunci zgomotul sa fie provocat de atingerea dintre culbutor si ax. Partea aia tesita din ax trebuie sa stea liber fara sa atinga nimic. Nu am prea prea multa expertiza pe modelul asta dar verifica sa fie totul ca la manualul de service.
 11. He, he...și eu am o comunistă din 1980, știu ce zici. Am fost la un moment dat aproape de punctul de a-i da foc
 12. Apropo de ”dragostea” asta pentru fiare, am văut un filmuleț în care posesorul unui Ural cu ataș, sătul de câte fițe i-a făcut, l-a dus la un fel de Remat de-al lor și l-a băgat la presă. Uralul s-a ”răzbunat” și în timpul presării a luat foc fiind nevoie de niște băieți cu extinctoare ca nu ardă instalația mașinăriei. Mie mi s-a părut un moment trist.
 13. Mai trist e când nu ai motocicletă. Să fim veseli deci
 14. Curiozitate profesională. Mă întrebam și eu dacă îmi răspunde cineva la o întrebare de Mobra dacă o pun pe forumul de Skoda.
 15. Dom” Silver dați-mi voie să vă combat, cu respect. Eu n-am ales-o nici pentru cum arăta nici că am visat-o. Am avut nevoie de un mijloc de transport - mai bun decât ITB-ul - ca să ajung mai repede unde mă chema slăbiciunea omenească. Recunosc, sunt vinovat.
×
×
 • Create New...