Jump to content

Muretto Grundieg

Super Membru
 • Posts

  948
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1985
 • Motocicleta
  Suzuki DR600
 • Numar Moto
  B-02-RZE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Yamaha XT250, Yamaha TW125

Recent Profile Visitors

1,252 profile views

Muretto Grundieg's Achievements

 1. Dacă eram la ”Vocea României” aș fi apăsat pe buton și mi-aș fi întors scaunul de jurat. Așa că m-am rotit doar în scaunul de la birou de vreo două ori și am declarat:”Ok, merge mai departe!” și am apăsat pe Enter (că altceva n-am).
 2. Mai sunt și alții care fac așa ceva (dar pe bune). Vă recomand cărțile lui Simon Gandolfi și o să vă lămuriți. În anumite limite vi le și pot împrumuta.
 3. Te contrazic, eu am gasit in 2 secunde tot ce-ti trebuie.
 4. Renunță, colegule OvidiuRDC, e prea complicat pentru tine, ca să nu mai amintesc de aspectul legal și cel moral (prăpădești un scuter clasic).
 5. Din București până la Sovata sunt aproximativ 350 de km. Așadar, dus-întors, or fi fost 800, rotund. Deci nu e nici o întrebare Se contabilizează la călătoria (imaginară) în jurul Pământului sau nu ?
 6. Mi-e și frică să calculez de câte ori a ocolit Pământul un conductor de metrou care face zilnic Berceni-Pipera - retur.
 7. Cred că o am eu. Trebuie să ajung s-o caut prin magazie. Dar s-ar putea să fie de DR600, nu știu dacă or fi la fel.
 8. Dacă nu mă înșel parcă merge pe spate cameră auto...de Dacia 1300? Spun prostii?
 9. Până și clima se schimbă de n-o mai recunoști, de oameni ce să mai zici? 20 de ani înseamnă cam o generație. Peste nu mult timp, atașiști probabil că o să vedem doar la Antipa
 10. Tinere coleg, există publicate chiar în acest forum, nenumărate scheme și manuale de mobra, e drept sunt sute de pagini de răsfoit, dar ca de obicei, e mai simplu să întrebi decât să cauți singur. Îți atașez prima schemă găsită de mine în mai puțin de 5 minute deși mă îndoiesc sincer că te va ajuta cu ceva. Pentru încurajare, studiază totuși mai mult, ai încă lacune și nici nu-ți dai seama. Succes și spor la treabă!
 11. Pare un pic cam dramatic uneori, ca și cum n-ar mai fi văzut nimeni așa ceva, sau ar fi vorba de o nouă planetă. Dar se observă că ai făcut progrese și cred că ești pe drumul cel bun. Ai un DA de la mine, pentru încurajare. Când o să reușesc să mă uit cap-coadă, fără să sar peste pasaje, o să devin susținător convins. Succes!
 12. Dacă e off-topic, hai să mă minunez și eu de autostrada de 2822 de kilometri a chinezilor (de la Beijing la Urumqi). Să tot fii motociclist chinez !
 13. Pân' la urmă ionutpm a fost singurul care a avut curajul s-o spună cu subiect și predicat: Nu toată lumea lumea trebuie să aibă mașină. Sună dur dar e adevărat. Din cele mai vechi timpuri, săracii au mers pe jos și nobilii pe cal (sau în trăsură). Aia e...
×
×
 • Create New...