Paul2406 Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Am o motocicleta Daelim roadwin 125 an 2006, la care am o problema cu treapta a treia de viteze. Nu stiu unde sa caut piese pentru cutia de viteze, de aceea a.si vrea sa imi recomandati un stie sau pe cineva care se ocupa cu vandutul pieselor de motocicleta/motor/cutive de viteze . Si acum o intrebare care poate e absurda, piesele de la un alt model de motocicleta de aceeasi capacitate pot fi compatibile intre ele ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 1.Goagăl. 2.Da, marii producători vând brevete de producție/direct piese componente/subcomponente la alți producători finali de produs. Ex: Motorul de Suzuki pe Cagiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 (editat) In primul rand de unde esti? Cel mai probabil motorul tau este licenta dupa honda CG 125, foarte popular, de exemplu o sa gasesti piese pe acest site http://www.bashanmotor.ro/, o gramada de piese. Editat Mai 17, 2019 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate