res norbert Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 Buna ziua! M-ar putea ajuta cineva cu niste informatii in legatura cu importarea unei motociclete din Anglia va rog ? A-si vrea sa cumpar o motocicleta de acolo luna viitoare, si m-ar interesa de ce acte am nevoie pentru inmatriculare, am cautat intre posturi, dar nu am gasit doar niste toppicuri mai vechi . Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Certificatul de inmatriculare si factura sau contract de vanzare-cumparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Din ce tin minte iti trebuie V5C-ul de acolo marcat pentru export permanent, numerele de Anglia, un contract de vanzare-cumparare intre tine si vanzator (poate sa fie si scris de mana) si o declaratie pe propria raspundere cu privire la platforma sau vehiculul cu care ai adus-o in tara. Restul de acte poti sa le faci in RO. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate