iuliano Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Salutare!! Cine stie ce marca sun tobele astea ? si daca aveti puneti niste imagini cu ele pls Am vazut ca scrie in dreptul clipului asa : Yamaha 2006 R1 with Boz Bros Moira exhaust , pe unde se fac tobele astea linkul: http://www.youtube.com/watch?v=sFyyYfDgH8Y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Salutare!! Cine stie ce marca sun tobele astea ? si daca aveti puneti niste imagini cu ele pls Am vazut ca scrie in dreptul clipului asa : Yamaha 2006 R1 with Boz Bros Moira exhaust , pe unde se fac tobele astea linkul: http://www.youtube.com/watch?v=sFyyYfDgH8Y Vezi aici: http://www.partsmag.com/0606/boz-exhaust-0...haust-0606.html Made in USA, by Bostrom brothers (vechi cursieri)... http://www.bozbros.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 ms da sunt curios daca se aude mai tare decat akrapovic sau yoshimura, deci o noua intrebare? Care este cea mai zgomotoasa toba pentru R1 2006 - 2007 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 de asta ce zici ?? Pusa pe un 600RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 Suna bine dar parca tot R1 e mai zgomotos, acum e si pasiunea pentru yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Scuze pt off-topic- atunci ,ce cauti pe un gsxr750 ,daca ai pasiune pt yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 (editat) Scuze pt off-topic- atunci ,ce cauti pe un gsxr750 ,daca ai pasiune pt yamaha? imi placea culoarea ( si nu e proprietate ) R1 este visul si motocicleta suprema pentru mine, poate reusesc anul asta sa imi cumpar un R1 macar sh Editat Ianuarie 20, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 imi placea culoarea ( si nu e proprietate ) R1 este visul si motocicleta suprema pentru mine, poate reusesc anul asta sa imi cumpar un R1 macar sh Daca ai stii cum e mobra din avatarul tau, nu ti-ar mai trebui R1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Eu sunt mai mult ca sigur ca acest motor nu are nici un fel de toba, am auzit destule motoare fara toba si bag mana in foc ca nici asta nu are.Is numai galeriile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 o trompeta identica mai are cineva in Constanta pe un zx10 -06` , este cumparata din state si vine cu tot cu galerii ...... in realitate este criminala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 imi placea culoarea ( si nu e proprietate ) R1 este visul si motocicleta suprema pentru mine, poate reusesc anul asta sa imi cumpar un R1 macar sh In Cluj sunt vreo 4 vise de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 In Cluj sunt vreo 4 vise de vanzare! ...unul mai frumos decat altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 dar de asta ce ziceti?ducati cu termignoni .culmea ca e street legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 (editat) dar de asta ce ziceti?ducati cu termignoni .culmea ca e street legal e dementiala zici ca-i mitraliera din aia rotativa da cred ca e amplificat sunetul din cauza incaperii in care se afla motorul Editat Ianuarie 26, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 R1 asta suna de zici ca e o toba de dacie sparta. V2 e demential. In sarcina insa, se schimba treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate