DavidC Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 Salut, Puteti sa imi ziceti, daca stiti, unde se poate face ITP-ul la motocicleta in afara de RAR? Planuiam sa fac la Madras, dar acum 2 saptamani mi-au zis ca nu mai fac ITP. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 (editat) 45 minutes ago, DavidC said: Salut, Puteti sa imi ziceti, daca stiti, unde se poate face ITP-ul la motocicleta in afara de RAR? Planuiam sa fac la Madras, dar acum 2 saptamani mi-au zis ca nu mai fac ITP. Mersi Cum adică? Și eu plănuiam să fac la ei. Pe site specifică că fac. Alte opțiuni ar mai fi: SprintMotors, dar nu sunt sigur, alte service-uri itp care, poate, dacă și cu parcă pot face și pentru 2 roți. Editat Mai 31, 2019 de Deadpool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 10 minutes ago, einstein1984 said: greu cu google http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=iasi# singurul din iashington pare a fi Nume societate:SC HELLA ROM ASTERI SRL (IS080) Adresă SITP:IASI, Aleea Nicolina nr: 82, C3, IASI Adresă sediu:IASI, Aleea Nicolina nr. 82, Cam. 1, jud. IASI Categoria:I Merci Einstein. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DavidC Postat Mai 31, 2019 Autor Share Postat Mai 31, 2019 Acum 7 ore, einstein1984 a spus: greu cu google http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=iasi# singurul din iashington pare a fi Nume societate:SC HELLA ROM ASTERI SRL (IS080) Adresă SITP:IASI, Aleea Nicolina nr: 82, C3, IASI Adresă sediu:IASI, Aleea Nicolina nr. 82, Cam. 1, jud. IASI Categoria:I Sincer am gasit lista aia si am vazut ca ar fi SC HELLA ROM ASTERI SRL, dar nu ma gandeam ca ar fi singurul loc in afara de RAR unde pot face ITP la motocicleta. Am sa vad la ei ca oricum e mai aproape de mine decat RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Iunie 24, 2019 Share Postat Iunie 24, 2019 Testat si probat. 120 de lei ITP-ul. Singurii din Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Iunie 24, 2019 Share Postat Iunie 24, 2019 (editat) Cum naiba, un oras asa mare si are doar un sigur ITP moto, pai in Timisoara cred ca sunt cel putin 10 Editat Iunie 24, 2019 de danytm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 On 24.06.2019 at 15:33, danytm said: Cum naiba, un oras asa mare si are doar un sigur ITP moto, pai in Timisoara cred ca sunt cel putin 10 Ghinion pe noi, ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Mai 19, 2021 Share Postat Mai 19, 2021 Evitati statia mentionata mai sus. Este vorba de AutoZone. Motivul aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate