Nokia Postat Iunie 8, 2019 Share Postat Iunie 8, 2019 Salut tot sa limitez o Yamaha r6 din 2004 având 88kw sau 92kw nu Mai stiu sigur? Am găsit deja o motoreta Yamaha r6 din 2001 de 88kw limitată la 35kw picture upload Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WEASEL1 Postat Iunie 8, 2019 Share Postat Iunie 8, 2019 Trebuie sa aibe MAXIM 70KW ca apoi sa fie limitata LEGAL la 35KW. https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_634163/Conducere-motocicleta-de-71kw-limitata-la-35kw-cu-permis-A2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nokia Postat Iunie 8, 2019 Autor Share Postat Iunie 8, 2019 Acum 30 minute, WEASEL1 a spus: Trebuie sa aibe MAXIM 70KW ca apoi sa fie limitata LEGAL la 35KW. https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_634163/Conducere-motocicleta-de-71kw-limitata-la-35kw-cu-permis-A2.html Și cea pățit pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 3 hours ago, Nokia said: Și cea pățit pana la urma ? Cu ce te ajuta sa stii ce a pățit ala? Scrie clar in lege ce poti pati tu pt ca nu ai categoria corespunzatoare. Spor la cautat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nokia Postat Iunie 9, 2019 Autor Share Postat Iunie 9, 2019 Acum 5 ore, XaeL a spus: Cu ce te ajuta sa stii ce a pățit ala? Scrie clar in lege ce poti pati tu pt ca nu ai categoria corespunzatoare. Spor la cautat! Eu eram curios dacă a câștigat in instanța, ca sunt mulți care umbla așa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 Dacă sunt mai multi care încalcă legea, asta e un argument sa nu se aplice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate