Feher Virgil Calin Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Buna ziua ! Am verificat prin subiectele deschise , dar nu am gasit exact ceea ce as fi dorit si anume : - unde sunt sigurantele la virago de 250 ? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Vezi aici http://hixl-ajr.twingy.eu/yamaha-250-virago-service-manual.pdf Probabil ca e sub unul din capacele laterale de sub sa, sau chiar sub sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 "Probabil ca sunt.." ar fi varianta corecta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 (editat) Ma refeream la cutia cu sigurante (fuse box), domnule Marinesku. Aveti dreptate, am fost eu inexact in exprimare. Editat Iunie 13, 2019 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iunie 14, 2019 Autor Share Postat Iunie 14, 2019 multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iunie 17, 2019 Autor Share Postat Iunie 17, 2019 Domnilor, desi am vb de aigurante la motor,...desi m-am uitat la ele, dar la una ...nu ...fiti atenti ce am patit : Am iesit la o tura de aprox 100 km, si la un moment dat, cand acceleram motorul tragea sa moara ...,am tras pe dreapta si am gasit o siguranta desfacuta, ma rog ...poate cum am scoso eu..... S-a fost incalzit tare in jurul acelei sigurante, practic a inceput sa topeasca tot in jurul ei. Voi atasa poze, ca sa fiu cat mai bine inteles. Si bineinteles am cateva intrebari : - cum se numeste chestia aceea in care sta siguranta in cauza ? - de unde se poate achizitiona ? - si daca de la trepidatii putea aceea siguranta sa se miste ?! Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate