SlowRide’nJoy Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Acum 10 ore, ianachim a spus: am plecat 2 pe bv si am preferat sa face transfagarasanul pana la capra si retur decat sa mergem pe porcaria aia de drum de arges mai bine am urcat si coborat in ambele sensuri rerur pe codlea paraul rece aglomeratia de posada. si acasa Ai perfecta dreptate cu drumul de Arges...e deazastru dupa iarna asta, gropi, nisip pe carosabil , se vede ca e totul neangrijit dar n-am avut alternativa, tot a fost mult mai rapid decat ar fi fost pe Bv. Din pacate la mine timpul a fost problema pt mine wk-endul acesta, a trebuit sa fiu inapoi in Bucuresti pana in ora 17 , s-a intors fiica mea din tabara trebuia luata de la Autocar. Poate mai facem astfel de ture si daca mai aveti “locuri” ma bag si eu. (Sper sa ma si pot tine dupa voi...mobra mea nu se prea lasa mult pe curbe! Si asa am deja scaritele / talpa de sprijin, scrijelite pe dedesupt pe ambele parti, ating aproape in fiecare curba mai stransa ..) o saptamana buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2019 Admin Share Postat Iulie 1, 2019 Așa este în fiecare an dinspre Argeș. Păcat, pentru că drumul spectaculos este dinspre sud înspre nord, nu invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 3, 2019 Autor Share Postat Iulie 3, 2019 La 01.07.2019 la 7:16, AlexAB a spus: Superb! Noi trebuie sa ne gasim la niste ture, sunt cateva locuri care merita pozate din drona. Ne auzim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate