Feher Virgil Calin Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 salut colegii ! zilele trecute am deschis o discutie despre sigurante, mai exact defectiune sigurante ! baiatul care a incercat sa ma ajute , a ajuns intr-un impas si nu mai stie cum sa ii dea de cap , faza scurta si faza lunga nu merge si nici martorul la bord , in rest toate functioneaza! de aceea caut un electrician in Tg mures , electrician moto ! daca stie careva ,,,,va multumesc frumos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 7, 2019 Share Postat Iulie 7, 2019 Honda? Vezi butonul de start (demaror), alimentarea farului trece prin el si de acolo apare de cele mai multe ori defectul descris. Flashul ("passing") funcționează? Așa ar trebui, e alimentat din altă parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Iulie 8, 2019 Autor Share Postat Iulie 8, 2019 nu e honda, e yamaha virago 250 cc am verificat incarcarea care e buna, semnalizarea functioneaza etc !!! dar as avea nevoie de un electrician !!! tg mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 (editat) Acum 2 ore, Paca a spus: Pe partea frontala ( far ) becul de faza, becurile martor din bord si becul de pozitie au in comun firul de neutru. . Daca toate cele enumerate nu functioneaza, firul de neutru nu inchide circuitul. Cata vreme becul bifilament de pe spate , functioneaza atat la pozitie cat si la stop frana, comutatorul din ghidon e ok. Lampa spate se leaga la masa in alt punct decat lampa fata . Editat Iulie 8, 2019 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat August 9, 2019 Autor Share Postat August 9, 2019 Baieti !!! Vreau sa va zic ca am rezolvat problema cu nenorocitul ala de far ( fata ), ....pe scurt am gasit cumva un electrician moto in Mures, care a rezolvat problema . Cica erau facute nisteeee legaturi proaste ( improvizatii ), la cablajele chiar de la far ! Acuma m-ai am doua intrebari , : 1.am o siguranta pe fir de 15 ...e buna sau e prea mare ?! 2. De cat trebuie sa fie becul la far --- virago 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 9, 2019 Share Postat August 9, 2019 Acum 14 minute, Feher Virgil Calin a spus: Baieti !!! Vreau sa va zic ca am rezolvat problema cu nenorocitul ala de far ( fata ), ....pe scurt am gasit cumva un electrician moto in Mures, care a rezolvat problema . Cica erau facute nisteeee legaturi proaste ( improvizatii ), la cablajele chiar de la far ! Acuma m-ai am doua intrebari , : 1.am o siguranta pe fir de 15 ...e buna sau e prea mare ?! 2. De cat trebuie sa fie becul la far --- virago 250 Mno, ti-am spus ca acolo e buba , la ceva fire in zona farului 15 A e nitel cam mare . As recomanda de 10 sau mai mica . ce prindere are becul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat August 9, 2019 Autor Share Postat August 9, 2019 Acum 13 minute, Taz Asg a spus: Mno, ti-am spus ca acolo e buba , la ceva fire in zona farului 15 A e nitel cam mare . As recomanda de 10 sau mai mica . ce prindere are becul? Nu stiu daca ma exprim corect, dar incerc prin a spune ca .....becul intra intro mufa mama cu trei orificii ! ) Acuma ca marime sau putere a becului este de 55 / 60 v Dar mi-se pare ca sticla de la far se incalzeste mult prea tare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 9, 2019 Admin Share Postat August 9, 2019 Este bec h4. Este normal să se încălzească, mai ales vara, pe temperaturile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat August 23, 2019 Autor Share Postat August 23, 2019 Buna baieti ! Ce putere e indicat la far la motor sa fie ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate