magarusulmarius Postat Iulie 7, 2019 Share Postat Iulie 7, 2019 salutare propun o tura scurta in turcia, insula marmara traseul este buc - ruse - razgrad - kotel - targoviste - elhovo - lesovo - hamzabeyli (granita) - edirne - tekirdag aprox 550 km, 7:30 ore, cf google maps, in realitate facem mai mult,,,se pierde timp la granita turca cu controalele lor multiple deci avem 2 zile pline pe insula , ferry se ia de la tekirdag, face aprox 2 ore pana la marmara apoi pleaca mai departe in peninsula erdek eu am fost acum cativa ani in erdek, sunt putini turisti straini, dar sunt primiti cu ospitalitate, probabil asa e si in marmara atentie ! este nevoie de pasaport iar daca cineva are moto pe firma, este nevoie de procura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Salutam! Am facut aprox. acelasi drum (pana la Edirne), de Rusalii. Intr-adevar, eram cu masina, dar am stat in ambele vami 2 h si 10 minute, cumulat. Vreo 35 min la Ruse si 1 h si 35 min la Hamzabeyli. Turcii sunt exagerati cu controalele. Din pacate, nu am vazut motociclete in vama, deci pot doar sa presupun ca pe voi o sa va treaca inaintea masinilor (cel putin la Ruse). Alte info care cred ca sunt utile: la revenire, cand iesiti din Turcia si intrati in Bg, vi se cere o taxa de "deparazitare" de 3 Euro sau 6 leva. Cica intrati pe teritoriul UE si e obligatorie. Va pune sa treceti printr-o groapa cu niste apa si de sus va da cu un dus de zmacolina din aceea. Again, nu stiu daca moto platesc taxa aia, dar noua ne-au cerut-o. Altfel, drumuri bune si trafic lejer. Dixtractie placuta sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 16, 2019 Autor Share Postat Iulie 16, 2019 eu renunt la tura asta in favoarea unei excursii in limnos, unde este mancare mai buna, servicii mai bune, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate