Sari la conținut

Probleme motorhispania 2t


Postări Recomandate

Salut, caut si eu pe cineva care sa ma ajute intr-o problema cu mobra mea un motorhispania in 2 timpi. O pornesc pe cric, apoi cand vreau sa indrept se opreste. Am vazut ca are un senzor in rezervorul pentru ulei de amestec, are ulei mai mult decat trebuie, m-am gandit sa nu aibe vreunul si pt ulei de ambreiaj si i-am mai completat cu 200ml. Nu reusesc sa-i dau de cap, poate s-a mai intalnit cineva cu defectul asta

Editat de marian 001
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi sa nu ai senzor la cric care sa iti taie aprinderea in caz ca pleci cu cricul lasat. Daca ai e posibil sa fie un defect acolo si cand indrepti motocicleta sa "faca scurt". La ce spui tu e problema electrica. Eu am avut o problema similara. Porneam motocicleta si cand ma asezam in sa se oprea. Era un fir de la CDI care se misca cand cobora saua 1-2mm si il apasa. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa gasesti diagrama instalatiei electrice a motocicletei tale. Senzorul de la cric (care de fapt e un buton) reprezinta doar o chestie mica de verificat. Trebuie sa iei toata instalatia electrica la puricat. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am rezolvat cu contactul electric, ierea de la contactorul de la cric. I am desfacut arcul sa ramana permanent inchis. Acum am alta problema: nu pot regla carburatorul, cel original l-am descompletat si acum am unul china care are un mustuc dupa partea de ameste (am inteles ca acolo se leaga furtunul de vid pt rezervor) ce fac cu mustucul, il astup sau il leg in alta parte (la rezervor nu am unde)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...