RomeoBud Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Salutare, Sunt un membtu nou pe acest forum. Detin un Gsr 600 si saptamana trecuta m-am trezit cu o problema, motocicleta nu se mai tura peste 7-8000 RPM, iar daca deschid acceleratia brusc, ingheata si lanturatii mai mici. Am descoperit ca aveam apa in benzina, am curatat rezervorul, pompa, uscat bujii, dar problema persista, in rest functioneaza ok, doar la acceleratii bruste se blocheaza turatia si nu trece de 7-8000 RPM. Ar trebui sa inlocuiesc bujiile sau pompa? Motocicleta are 12.000 km, filtru de aer K&N in rest e stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Daca ai avut apa probabil s au apart bujiile. Schimba Le SI curata bine SI pompa Poate ar trebuii verificate SI injectoarele ... Dar Mai intai bujiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 1, 2019 Share Postat August 1, 2019 Pare o problema de debit de benzina. Curata pompa si corpul interior foarre bine. Dupa aceea daca lucrurile s-au schimbat/îmbunătătit macar pentru un drive test..o sa fie nevoie de inlocuit corpul pompei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate