rudolfkaflikiewicz Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 In data de 18-20.05.2007 clubul Black Angels organizeaza la barul Harley din comuna Ghioroc, jud. Arad un chef de motociclisti cu caracter caritabil. Intrarea este gratuita, dar fiecare persoana trebue sa aduca o jucarie, sau alte chestii pentru copii. Lucrurile adunate vor fii donate la un camin de copii. Programul exact va fii publicat mai tarziu. Sunt bineveniti toti motociclistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Salut Rudi,eu o sa fiu acolo ca si de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 Programul petrecerii Black Angels 18 – 20.05.2007 Vineri, 18.05.2007. Ora 18: Inceperea petrecerii. Ora 21: Concert live. In pauza concurs de baut tuica cu paiul. Sambata, 19.05.2007. Ora 13: Concursurile: - Scander - Mers in 4 labe cu spatele - Invelirea prietenei in hartie igenica - Ridicat roti - Tatuaje - Tricouri ude - Motociclistul cu cel mai mare “airbag” in spate - Cine a venit cel mai de departe In timpul concursurilor se serveste ceaunul pe gratis. Ora 18: Defilarea. Ora 20: Concert live. In pauza concurs Karaoke. Ora 23: Striptease. Duminica, 20.05.2007. Discutii libere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fred Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 vin si eu sa pun o vorba buna la sef si vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Asta da petrecere, la programul care il au miroase a intrunire... Succes la pregatiri si asfalt uscat celor care vor veni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 (editat) Descriere cum gasiti barul: daca intrati dinspre Arad (drumul alb) dupa pod prima pe dreapta; daca intrati dinspre Lipova (drumul galben) la centru o luati la stanga (catre Arad) si inainte de pod iara stanga. Editat Martie 25, 2007 de rudolfkaflikiewicz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Descriere cum gasiti barul: daca intrati dinspre Arad (drumul alb) dupa pod prima pe dreapta; daca intrati dinspre Lipova (drumul galben) la centru o luati la stanga (catre Arad) si inainte de pod iara stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Gulasu facut de Rudy este cel mai bun ever Asteptam demult un party din partea celor de la Black Angels si uite ca l-am primit...a mai fost un chef anul trecut la care mi-a facut mare placere sa iau parte(pe langa Gulas ) si la partea de jucarii pentru copii,o idee excelenta si foarte bine gandita...drum uscat celor care vin de departe...eu nu am numa vreo 40km de venit asa ca nu ma plang...BAFTA si sa ne vedem cu bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) deci lasa-ma sa inteleg ... ghiorocu asta ... e acolo unde is beltele ? count me in am auzit si io multe de gulash ... looking forward to it Editat Martie 26, 2007 de ishmael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 Incet - incet se apropie evenimentul. Nu uitati de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Sper sa veniti cat mai multi. Noi nu anulam petrecerea, nu avem cum ca avem invitati si din Ungaria. Eu ce pot transmite parlamentului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 contati si pe mine in afara de jucarii ce se mai accepta? dulciuri, haine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 E bine venit orice, haine etc, dar dulcuri si alte mancaruri nu, e problema si cu depozitarea si cu donarea la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 E bine venit orice, haine etc, dar dulcuri si alte mancaruri nu, e problema si cu depozitarea si cu donarea la ele. k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 Ne vedem in acest Weekend. Drum bun pentru toti cei care vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate