Sari la conținut

rudolfkaflikiewicz

INACTIV
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rudolfkaflikiewicz

  1. In data de 15 septembrie se organizeaza petrecerea de toamna la barul Harley din Ghioroc. Intrarea pe gratis, dar la intrare se strang jucarii sau haine ce se vor dona unei case de copii. Ceaun pe gratis.
  2. Ne vedem in acest Weekend. Drum bun pentru toti cei care vin.
  3. E bine venit orice, haine etc, dar dulcuri si alte mancaruri nu, e problema si cu depozitarea si cu donarea la ele.
  4. Sper sa veniti cat mai multi. Noi nu anulam petrecerea, nu avem cum ca avem invitati si din Ungaria. Eu ce pot transmite parlamentului:
  5. Ar fii bine ca fiecare club sa-si scrie adresa de e-mail, ca sa putem tine mai usor legatura. Black Angels M.C. Arad - blackangelsmc@yahoo.com
  6. Incet - incet se apropie evenimentul. Nu uitati de ea!
  7. Descriere cum gasiti barul: daca intrati dinspre Arad (drumul alb) dupa pod prima pe dreapta; daca intrati dinspre Lipova (drumul galben) la centru o luati la stanga (catre Arad) si inainte de pod iara stanga.
  8. Descriere cum gasiti barul: daca intrati dinspre Arad (drumul alb) dupa pod prima pe dreapta; daca intrati dinspre Lipova (drumul galben) la centru o luati la stanga (catre Arad) si inainte de pod iara stanga.
  9. Programul petrecerii Black Angels 18 – 20.05.2007 Vineri, 18.05.2007. Ora 18: Inceperea petrecerii. Ora 21: Concert live. In pauza concurs de baut tuica cu paiul. Sambata, 19.05.2007. Ora 13: Concursurile: - Scander - Mers in 4 labe cu spatele - Invelirea prietenei in hartie igenica - Ridicat roti - Tatuaje - Tricouri ude - Motociclistul cu cel mai mare “airbag” in spate - Cine a venit cel mai de departe In timpul concursurilor se serveste ceaunul pe gratis. Ora 18: Defilarea. Ora 20: Concert live. In pauza concurs Karaoke. Ora 23: Striptease. Duminica, 20.05.2007. Discutii libere.
  10. In data de 18-20.05.2007 clubul Black Angels organizeaza la barul Harley din comuna Ghioroc, jud. Arad un chef de motociclisti cu caracter caritabil. Intrarea este gratuita, dar fiecare persoana trebue sa aduca o jucarie, sau alte chestii pentru copii. Lucrurile adunate vor fii donate la un camin de copii. Programul exact va fii publicat mai tarziu. Sunt bineveniti toti motociclistii.
  11. S-a format clubul Black Angels. Informatii la tel.:0744161597
×
×
  • Creează nouă...