fr3eman Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 desi citesc de mult timp topicurile de pe acest forum....nefiind posesor de motocicleta...inca am zis ca nu trb sa postez dar a venit si momentul meu ! mi am luat motorul pe care il visam mereu - cbr 929rr ce parere aveti de el...mai are careva? nu stiu daca o sa mearga sa urc pozele..dar o sa incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Felicitari! La cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Felicitari pt achizitie ! Bijuterie de care sa ai grija si cati mai multi km impreuna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 mersi mersi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 foarte tare frate bafta si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Felicitari pentru bestia achizitionata. Am si eu o intrebare. Este primul motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 laser motoru'.sa ai parte de el,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 nu este chiar primul motor...am mai avut un kawasaki gpz 500 pt ceva vreme si m a ajutat foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 FELICITARI!!!! Shi la cat mai multzi km cu el, fara incidente neplacute... Frumoasa jucaria.... Numa' sa ai mare grija cu ea, ca ii nervoasa rau... Muuuuult mai nervoasa decat GPZ-u'.... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 (editat) iti dai seama ca am grija:)! o iubesc mai mult k p gagikmea:D:D:D... Editat Ianuarie 19, 2007 de fr3eman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 NICE BIKE! Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate