Ovimobile Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 buna dimineata domnilor, Vreau sa fac un crashbar pentru bobber-ashul meu. Evident Handmade, E prea simplu sa-l cumperi si sa-l montezi, si nu ai satisfactii. Am atasat o poza. Am nevoie de cineva din jud Timis/Caras, care ma poate ajuta cu indoirea a 4 tevi la 90 de grade, curbate , ca in poza. Restul de dimensionari, suduri, estetica, le fac in atelierul propriu. Am vreo sansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Alea par sudate, nu indoite, oricum ce protectie mai ofera o bara indoita la 90? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovimobile Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2019 observi ca pe fiecare bara in parte ai 2 indoituri si 2 suduri, fara flanse? practic, observi ca de ex partea stanga este formata din 3 bare sudate. ei bine, eu de acele indoituri am nevoie. sudurile le fac eu, la unghi. deci ce trebuie sa iasa, este identic cu ce vezi in poza. curbate la 90 de grade, insa pe rotund, nu strict bara sudata la 90 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 (editat) la mine la job ar fi ceva de indoit tevi dar sunt din Bucuresti, daca trimiti prin curier cred ca te pot rezolva Editat Noiembrie 7, 2019 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 12, 2020 Share Postat August 12, 2020 @Ovimobile ai gasit ceva prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovimobile Postat August 27, 2020 Autor Share Postat August 27, 2020 topic closed. vandut bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate