fulger Postat Ianuarie 20, 2020 Share Postat Ianuarie 20, 2020 Bună sara, Nu m-am mai dat demult cu motoreta pe forum și mă gândeam să mai zic și eu una, alta. Îmbătrânind, mi-am dat seama că e din ce in ce mai periculos cu motocicleta pe stradă și am zis că hai să mă duc pe circuit. Am reușit să particip la câteva evenimente pe câteva circuite de pe zonă anul trecut iar anul acesta am planificat din timp (ca nemții ) turele pe anul acesta. Postarea nu îi ca să vă spun că mi-e frică să mă dau pe stradă și că de aia am ales circuitul, ci pentru a întreba pe aici dacă eventual mai sunt adepți cu care să mai stau la minciună după cele 4 până la 6 turn-uri. Nu că mă duc acolo singur, doar că parcă altfel articulezi cuvintele în română după o zi grea de muncă pe pistă la berile obligatorii de după. După ce dă căldura voi fii pe la Mettet, Zolder, Assen și Most. Dați un semn dacă am trezit interesul in voi! P.S. Eu locuiesc între Köln și Bonn, la sat, ei îi zic oraș, dar eu nu îi cred; Niederkassel. Numa' bine, Bogdan Am observat și eu greșeala...nu o mai pot edita. Asta este! Atât pot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 21, 2020 Share Postat Ianuarie 21, 2020 Na, noi suntem mai departe putin ne multumim cu adancata :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Ianuarie 21, 2020 Share Postat Ianuarie 21, 2020 @fulger In ce data planifici sa mergi la Most? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulger Postat Ianuarie 21, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2020 Most e planificat pentru 1-2 Septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Ianuarie 21, 2020 Share Postat Ianuarie 21, 2020 47 minutes ago, fulger said: Most e planificat pentru 1-2 Septembrie Pfff, inseamna ca nu ne intersectam :( Eu ma duc in 6-7 iulie. Cu ce organizator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulger Postat Ianuarie 21, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2020 panther racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate