Tørpid Postat Ianuarie 24, 2020 Share Postat Ianuarie 24, 2020 Sunt un incepator 1,70 m si 55kg una dintre aceste motociclete va fi prima mea motocicleta va fi folosita cam 2 ani mai mult off road, am de ales dintre trei modele o Gilera Apache, o Honda xr125 si o Honda xr125 L . Cer argumente solide si informatii nu expresii cum ar fi ,,Honda e Honda" Am uitat sa precizez ca daca vreti va pot da linkul catre mototciclete si ca totusi imi doresc ca motocicleta sa poata rula si pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 24, 2020 Share Postat Ianuarie 24, 2020 Nu te supara dar pui niste conditii foarte "concrete". Atunci de ce tre' sa aleaga altii pentru tine ? Nu uita ca parerile au o foarte mare doza de subiectivism !!! Parerea mea este sa studiezi forumul pe acest subiect (capacitate, on/ of road) si sa "filtrezi" ceea ce te intereseaza. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate