crazy_mouse_87 Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 salz u allz ...kre stie un mecanic in bucuresti....? am unn mz rt 125 din 61...sh nu gasesc mecanici...ofofof. ms...asfalt uscat tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 salz u allz ...kre stie un mecanic in bucuresti....? am unn mz rt 125 din 61...sh nu gasesc mecanici...ofofof. ms...asfalt uscat tuturor... Eu sunt mecanic..... ce problema ai la mz-ul ala? Trimite-mi un mesaj sau suna-ma 0740.793.400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 salut ...pey am un mz rt 125/3 e din 61' al fost al tatului meu....pey e in stare de nefunctionare acuma...ash vrea sa-l pun pe roate cum se zice...deshi am o multzime de piese de rezerva..are instalatzia electrik varza....am gasit cutia electrik...care pare ok ..numai k are o piesa lipsa banuiesc k este bobina de inductie.. sh cum vreau sa-mi iau A-ul..ash vrea sa o fac k sa pot invatza sh dc nu sa o tzin o vreme....tziash fi recunoscator dak mai putea ajuta. eshti din bucuresti? mi-a spus cineva ceva de un mecanic de prin militari dar nustia exact..numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 da eu sant din militari si tocmai am reconditionat un mz 125 mai am si un dinam ,altceva nu .as putea sa te ajut. daca vrei astept mj pe tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate