cardin110 Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Bună ziua am și eu un moped Piaggio Ciao și nu mai trage am schimbat segmenții și tot tu vrea sa tragă, trage foarte slab pana la 5 kmh apoi merge ok.... Ce aș putea să fac cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 16, 2020 Share Postat Aprilie 16, 2020 Schimba si pistonul si verifica daca cilindrul nu este prea uzat. In rest alte cauze aprindere, carburatie, filtru aer si verifica presiunea in roti Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Aprilie 16, 2020 Share Postat Aprilie 16, 2020 Verifica platina si carburatorul. Eventual daca nu este esapamentul infundat. Nu bagati piese ieftine chinezesti, nu functioneaza bine cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Aprilie 16, 2020 Share Postat Aprilie 16, 2020 aveti idee de unde se pot lua piese la modul general pentru acest model ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate