Sari la conținut

secbiker

Membru
  • Număr conținut

    451
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de secbiker

  1. Se uzeaza destul de repede din cauza suprasolicitarii. Multi cred ca sunt "speeduri" si trag de ele de le sar capacele.
  2. Da, sa vezi ce fac idiotii de tineri cu motoare de 125. Noroc ca Politia, care a pus tunurile pe ei, inclusiv cei de RAR au venir sa constate ilegalitatea esapamentelor
  3. Fa un efort, mai pune ceva banuti si cauta ceva 4T pe injectie. Eu am Ktm Excf 350 din 2015, mai avem si excf 250 toate pe injectie, sunt controlabile, consuma putin, se descurca peste tot. Nu vei regreta, sunt foarte fiabile.
  4. Vai de capul lor, asa ceva le mai lipsea. Numai uitati-va ce infrastructura au acolo.
  5. Cele mai bune sunt cele de 107 cmc 4T Hummer sau BMW le mai zice. Sa aiba sasiu mai solid, dupa care instalatia elelctrica trebuie recablata cu conductoare mai de calitate. Altfel sunt foarte ok, eu intr-o vreme le reconditionam, la vindeam ca painea calda.
  6. Bine ar fi sa dau de el. Pe cautare nu-mi da nimic. Te rog daca ai contactul lui trimite-mi in privat. Ms.
  7. Salutare, tot avansez cu pregatirea si reconditionarea motocicletei. Sunt decis sa o ridic din suspensia spate deoarece ajunge foarte usor pe jos. Sunt in cautare de linkuri suspensie mai scurte, am si gasit prin Germania dar la preturi astronomice. Oare nu are cineva de vanzare pe la noi sau nu gasim un meserias care sa le fabrice pe CNC. Poate ar mai fi doritori si sa se confectioneze mai multe bucati.
  8. Daca esti putin mai inalt cauta Dakar sau varianta normala. Eu l-am achizitionat recent si nu mi-am dat seama ca e varianta joasa, tot pentru sotie va fi destinat cand va face categoria A, dar pana atunci vrem sa ne bucuram de el, sa facem niste iesiri cu doua persoane. Problema e ca am detinut un XT 660X care a fost un vanator de curbe, cu asta asi proceda la fel dar ajunge foarte repede jos si cu o singura persoana, ca urmare caut ceva kit de ridicare, linkage, telescop....
  9. Si eu sunt proaspat posesor de GS dar nu de Dakar, ci modelul simplu. Am vazut cateva de vanzare, recomand cu incredere.
  10. Ambele sunt ok, mai poti lua in calcul o Honda CRF 250X, am detinut-o 6 ani, doar suspensiile i le-am facut mai soft, am fost foarte multumit.
  11. Asa fac majoritatea, traiesc cu speranta ca din bani putini poti face un scuter mai puternic. La astea trebuie modificate mai multe componente si nu cu set chinezesc.
  12. Dupa o lucrare mai ampla am reusit sa fac sa functioneze ABS-ul si Kilometrajul. Cu inlocuirea pompei este ceva de lucru, se da jos tot spatele, suplimentar am gresat toate articulatiile, montat patina lant noua, vopsit unde era zgariata. Ma declar tare multumit de cum functioneaza jucaria. Pacat ca vine frigul si nu prea are rost sa bag reumatism in oase.
  13. Am masurat ambii senzori si au rezistenta identica, deci exclud ipoteza senzorului defect. Am mai primit de la fostul proprietar o pompa de ABS completa. El nu a montat-o ca i s-a parut complicat, dar constat ca are si calculator de ABS separat deasupra. Am gasit pana la urma problema. Conexiunile electrice la intrarea in pompa ABS sunt corodate, unii pini au si disparut. Noroc ca am alta pompa, sper ca acea mufa mare sa o pot folosi in continuare, dupa ce ii voi aplica tratament anticoroziune/oxidare. In continuare va trebui sa dau jos spatele de la motocicleta, sa inlocuiesc pompa de abs, dupa care voi avea de lucru cu aerisitul circuitelor de frana.
  14. Senzorul l-am curatat, are o saiba subtire distantier, daca indepartez saiba senzorul atinge cercul. Am incercat sa-l masor daca genereaza ceva tensiune, dar se pare ca nu. Voi incerca sa demontez senzorul fata, sa-l montez in spate, da daca macar kilometrajul va incepe sa functioneze. Poate reusesc sa depistez daca senzorul actual este defect.
  15. Salutare. Sunt proaspat posesor de BMW F 650 GS an 2000. Toate bune si frumoase mai putin ABS-ul care nu functioneaza si kilometrajul. Cred ca cele doua au legatura deoarece de obicei kilometrajul primeste semnal de la careva senzor de ABS. Va rog sa-mi dati sugestii cum sa rezolv aceste 2 probleme.
  16. Numai ca Aprilia i-mi place mai mult la aspect si ergonomie. Si sa duca 2 persoane. Pe viitor voi cumpara Africa Twin DCT.
  17. Salutare. Pana imi voi cumpara un turer autentic, m-am gandit sa cumpar un Pegaso din 1997 mai amarat. Are probleme la carurator mai ales. Intrebarea este daca are rost sa achizitionez acest model si daca se gasesc piese mai ales pentru problemele specifice modelului.
  18. Eu am avut CRF 250X, am inmatriculat-o fara probleme. Acest model se preteaza foarte bine si la supermoto, are niste caluti care se simt.
  19. Poti sa mergi, dar nu cu viteza maxima. Sa bagi in motor ulei de calitate.
  20. Nenea esti tare activ, dar sunt sigur ca inafara de cautari pe Google nu stii despre repararea acestor atv-uri. Eu am imcercat sa repar cateva din aceasta marca, din pacate cu greu am gasit cate ceva la ele, inclusiv din Franta am adus la preturi ca nu merita atv-ul atat.
  21. Singura chinezarie valabila este CFmoto, care este si lider la vanzari de atv-uri. Cum zicea colegul mai sus, la dinli nu se mai gasesc piese.
×
×
  • Creează nouă...