MasTerShoT Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Salut caut simering pentru ducati Monster din 1999 care vine între pinioanele de la distribuție și vibrochen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Salut. La Ducati ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat Aprilie 24, 2020 Autor Share Postat Aprilie 24, 2020 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Da-le un telefon. Inainte cauta part number pt semering, gasesti pe net destul de usor manual, daca nu ai facut asta deja. Sau le trimiti poza si sigur te ajuta ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat Aprilie 24, 2020 Autor Share Postat Aprilie 24, 2020 Am înțeles mersi băieți Încă o nelămurire ce ulei sa ii pun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Eu am încercat mai toate, dar cel mai recomandat, și cel mai bun, a fost 15w50. Un ulei foarte bun mi s-a părut cel vândut de @john17, l-am pus în 2 Monstere. Cu al meu am mers cam 1000km anul trecut și chiar schimba mai bine comparat cu Motul. Filtru găsești tot la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate