Jump to content

john17

Super Membru
 • Content Count

  5,567
 • Joined

 • Last visited

About john17

 • Rank
  Avansat pan' la genunchiul broastei

Contact Methods

 • Website URL
  http://eptec.ro
 • Yahoo
  eptec1@yahoo.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  sec XX
 • Motocicleta
  cu diapazoane
 • Numar Moto
  ioc cu y

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Mobrasaki, Sova, IJ, "Transplant"

Recent Profile Visitors

1,732 profile views
 1. La motoarele cu supape (4 timpi) care nu sunt construite pt benzină fără Pb se pot deteriora supapele și scaunele lor, Pb face un soi de "pernă" între suprafețe. Ulterior toate motoarele s-au construit cu aliaje mai tari și nu mai au treabă. Aditivul substitut de Pb nu face decât să protejeze supapele motoarelor vechi, la 2 timpi e frecție Diana pe picior de lemn.
 2. I-am dat (deși nu pricep la ce-i trebe agenda) și tot degeaba. Merge blitz cu destinații din România, a mers și cu Happy de la Ruse, orice altă destinație din Bg sau Gr pe care am incercat-o îl face mat. Clar e de la waze, altfel nu ar fi mers nici la destinațiile astea! În schimb pe vechiul Huawei, conectat la wifi (aceeași rețea ) sau date zbârnâie... Îmi zice un amic care lucrează la portocală că nici lui nu i-a mers waze pt Grecia, el având ultima strigătură de aifon.
 3. Vezi că (,) cazanele <euro 4 se bucură și ele de niște restricții, so bye bye e34 pe floașter la capitală! +1. Ete că sunt și eu o dată de acord cu doctorul copacilor! În rest ce să zic, să fie reguli și să se aplice!
 4. Hai că resuscitez topicul: am instalat waze pe un tel nou cu android 9 și waze nu vrea nici în ruptul capului sa funcționeze, înjura ceva de serverul de rutare... Am butonat toate setările și permisiunile, avansate au ba, n-am reușit sa rezolv. Conexiune la net este, am încercat și doar wifi sau doar date mobile, gps este, ma fwt în el. Vreo idee?
 5. Vezi că o dai în pietriș iar, ca și cu farașul și apăsarea! Nu umblau și la înclinarea furcii pt setup-ul de ploaie? Treaba e că dințosu', repet, e dracu' gol, și până nu-l vedem pe altă mobră nu vom ști dacă e Scaraoțchi în persoană sau doar în combinație cu 'onda. Cred că asta e cea mai mare necunoscută.
 6. Drept ca atât era tot serviciul Birisilor, cu achiziționat, mers după ea etc. Numai transport o fi mai jos. Cred că te paște an italian job!
 7. 500 sau 550€ era ultima oara când am verificat.
 8. Te știau iubitor de natura, s-au gândit ca poți cel mult s-o îmbrățișezi pe Joiana!
 9. Cât de guțani să fie pianiștii să facă experimente d'astea în cursă?!? N-aveau fp? Ori au crezut că o dau la temelie concurenței?! Băbăiete, ăștia îs mai praf decât m-aș fi putut gândi vreodată ... Methoooaaaadeeee, salvează-i nene!!!
 10. Intotdeauna m-am intrebat de unde vine sigla Mercedes! Va urez succes in a vedea altceva de acum inainte!
 11. Eu mor după mutanții de olx care o ard mirc și n-ar da un telefon nici morți! Mirc, zeci de mesaje ca să întrebe, ii întrebi înapoi, de multe ori până scriu eu un răspuns el mai bagă 5 mesaje! Ii zic să mă sune înainte de a veni, că nu sunt tot timpul în locație, și ma trezesc la cele mai ciudate ore cu mesaj "am ajuns!" Nu mai zic de mesaje la ore din noapte și 5-6 "pistoane" că nu răspund... Să vezi zilele trecute ce a stat unul d'ăsta 30 min la poartă că el dăduse mesaj dar eu, fiind prins cu treabă, nu am citit! Plm, zici că n-au minute... De fapt bănuiesc că generației bucifeis îi e mai greu să relaționeze prin viu grai. On: probabil că ăia neinteresați de fiscal o luau pt piese. Fiind cheală, în special fără ac, și cu ceva defecte estetice care nu se pot rezolva cu spray sau paiul de mătură în fața portii, probabil că interesul pt un Quick flip lipsește.
 12. O să citesc pe tron articolul. Dințosu e dracu' gol! Fieful găletilor, alege greșit opinca și iese pe 2! Pe 2 la un lat de puță de furnică, în ultimul viraj!! Honda nici mie nu mi se pare a fi ce trebe, vezi unde se clasează ceilalți hondari. Măcar pianiștii sunt pe acolo, ori în corpore ori unul sau altul. Găletarii în schimb și-au pierdut avantajul vitezei pe care îl aveau anii trecuți și acum pun tigăi pe la roți și alte gizmouri să încerce să facă să performeze cotețul. Piticu' dințos îmi lasă impresia că ar fi în stare să câștige și pe kktm însă...
×
×
 • Create New...