Tiberiu020692 Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 Salutare tuturor. Caut de zor sa iau o Yamaha xt225 sau xt250. Foarte greu de găsit în România...:(. Pur și simplu nu le prea găsești. Întrebarea mea...ce recomandați că dual sport..enduro..pentru o persoana mica de înălțime 1.67...4t...pana in 350cc. Menționez că mi.am vândut dr350 din același motiv prezentat mai sus..era destul de înaltă și nu îmi permiteam un lowering link. Apreciez. Numai de bine!! T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiberiu020692 Postat Mai 13, 2020 Autor Share Postat Mai 13, 2020 Mulțumesc de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Vezi ca in sectiunea Enduro touring &adventure sunt deschise topicuri pentru modelele Suzuki Van Van si Yamaha TW. S-ar putea sa fie ceea ce iti trebuie si s-ar putea sa iti si placa. Spor la cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate