Northern Light Postat Iulie 29 Autor Share Postat Iulie 29 Și AZI a mai trecut un an (s-au făcut OPT..) de când asfaltul s-a oprit definitiv sub roțile Sabinei... Ne e dor de poveștile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Doamne nu pot sa cred. Nu am mai intrat pe forum din 2020 ,iar acum când intru aflu că nu mai este printre noi...am vorbit ,am ras și mă declar norocos că am cunoscut-o. Odihna veșnică printre îngeri. Nu știu ce as mai putea spune...am rămas fără cuvinte. La 29.07.2025 la 23:01, Northern Light a spus: Și AZI a mai trecut un an (s-au făcut OPT..) de când asfaltul s-a oprit definitiv sub roțile Sabinei... Ne e dor de poveștile tale. Doamne nu pot sa cred că nu mai este printre noi...am cunoscut-o când abia intra in universul moto și își caută o vesta de piele pentru patchurile de prospect. Acum mă învinovățesc că nu am mai intrat pe forum și că nu am aflat mai devreme de tragicul eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate