Jump to content

Nguyen

Super Membru
 • Posts

  4,871
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Coralilor
 • Motocicleta
  SV1000
 • Numar Moto
  B-53-DFY

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CZ 125 / CZ 175 / Jawa 350 / MZ 250 / Yamaha Virago 535 / Honda CBR F3 / SV100.

Recent Profile Visitors

4,708 profile views

Nguyen's Achievements

 1. Avea dreptate Tariceanu, nu conteaza cat costa litrul ca tot de 50 lei bagi: https://www.facebook.com/share/r/uzhUeYpmNn6rBxem/
 2. Ca in orice domeniu exista profesionisti si "profesionisti".
 3. Doamne ajuta! https://hotnews.ro/a-cerut-intrarea-in-faliment-un-producator-de-masini-electrice-care-spera-sa-repete-succesul-tesla-1523107 Fisker, un producător american de mașini electrice care asambla un model în Austria, a cerut intrarea în faliment după ce compania a rămas fără bani și a fost silită să ia măsuri dure de reducere a activității în ultimele luni. Fisker lansase acum un an SUV-ul Ocean cu care avea planuri de a-l aduce pe cât mai multe piețe din Europa, însă compania nu a produs cât și-a propus, a avut mari probleme financiare și datoriile au crescut. Fisker a eșuat și fiindcă nu s-au concretizat planurile de a semna un parteneriat cu o mare companie auto, ceea ce ar fi asigurat stabilitate economică și financiară. Presa a scris că s-ar fi purtat discuții cu Nissan, dar și cu alte companii, însă nu s-a ajuns la un acord. Fisker Group a depus cererea de intrare sub protecția legii falimentului în statul american Delaware, având active cuprinse între 500 milioane și un miliard de dolari. Numărul estimat de creditori trece de 200.
 4. Esti bugetar sau neam de bugetar ori ai manjit sistemul ca sa poti suge si tu ceva din seva poporului.
 5. Nu, nu ar face, dar daca mai sunt si alte probleme acolo nu se stie ce se poate intampla (jocuri rulmenti, cuzineti telescoape. etc). Tocmai de aceea am scris: "E putin probabil dar merita incercat daca ati ramas in pana de idei". Nici cadrul stramb nu e intotdeauna vinovat, am avut candva un Simson cu cadrul stramb si se vedea foarte clar ca nu calca rotile corect si nu tragea stanga sau dreapta. La fel mai intalnesti si la alte mobre care au rulat cu atas, roti care nu calca pe aceeasi linie si totusi nu trage intr-o parte. Fiare...
 6. Verifica si franele, adica etrierele fata, sa nu fie unul dintre ele infranate si sa dea niste forte ciudate in furca. E putin probabil dar merita incercat daca ati ramas in pana de idei.
 7. Adevarul e ca pasaportul nu-l refuza nimeni, cu CI este posibil sa dai de un dobitoc care iti va cere CI-ul, asa se intampla timp de sase luni-un an pana se lamuresc toti vamesii.
 8. Da, e clasica tactica bolsevica de a dezumaniza "dusmanul", de aceea sunt si atat de violenti fizic dar si in exprimare iar electrificatii prin achizitiile lor sprijina aceasta politica dementa care este neomarxismul.
 9. Se pare ca ecoterorismul va primi o lovitura direct in plex: https://www.hotnews.ro/stiri-international-27208758-prima-tinta-post-electorala-unei-drepte-triumfatoare-anularea-interzicerii-masinilor-combustie-prevazuta-green-deal-manfred-weber-fost-greseala.htm În vizor este `Interzicerea din 2035 a vânzării de autovehicule cu motoare cu combustie internă` - un pilon central al planului de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră pe şoselele Europei, prevăzut în cadrul „Green Deal”. Acesta a fost primul lucru menţionat de Manfred Weber, liderul Partidului Popular European (PPE), grupul de centru-dreapta, care a obţinut cele mai multe locuri în Parlamentul European în urma alegerilor. Weber a declarat pentru POLITICO că interdicţia a fost o „greşeală”, promiţând că grupul său va discuta despre anularea acesteia în „zilele următoare”. Este o situaţie complet răsturnată faţă de precedentele alegeri europene din 2019, când toţi liderii, cu excepţia extremei drepte, au mizat pe credibilitate ecologică, în timp ce activiştii pentru climă mărşăluiau în stradă. Acum, planurile istorice ale UE de a limita încălzirea globală sunt atacate, după alegeri în care partidele de pe dreapta au crescut, în timp ce Verzii europeni s-au prăbuşit.
 10. Schimbi motorul, reparatia pe loc este exclusa iar o reparatie a motorului corecta te costa cat masina.
 11. Astea numai cu bricheta se mai repara, dupa... sigur nu mai curge.
 12. O masina absolut inutila daca nu o folosesti pt ce a fost ea gandita.
 13. Aia sunt sarakiile care merg la consum.
 14. Link-ul asta al tau dovedeste exact ce spuneam eu, masini vechi la care Doreii si-au bagat mana, niste bombe pe roti. Daca n-au fost Doreii atunci in mod sigur au fost de vina proprietarii care nu le-au intretinut corect. Sa-ti dau un exemplu, sunt masini la care e dat in manualul de service ca furtunele de combustibil se schimba la patru ani, nu le schimba nici dracu pana nu curge sau crapa unul... Anumite elemente se verifica macar vizual (instalatia electrica) si nu le verifica nimeni pana nu apare ceva in bord sau ramane in drum. Este evident ca ma refeream la faptul ca nu iau foc din cauza unei erori de fabricatie sau de proiectare cum e in cazul EV-urilor sau mai exact a bateriilor. Un ICE intretinut cat de cat nu va lua niciodata foc.
×
×
 • Create New...