Jump to content

Nguyen

Super Membru
 • Content Count

  2,596
 • Joined

 • Last visited

About Nguyen

 • Rank
  Expert

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Coralilor
 • Motocicleta
  SV1000
 • Numar Moto
  B-53-DFY

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CZ 125 / CZ 175 / Jawa 350 / MZ 250 / Yamaha Virago 535 / Honda CBR F3 / SV100.

Recent Profile Visitors

2,105 profile views
 1. Nu mai vorbi de Oltcit, nu ai pus niciodata mana pe niciunul si habar n-ai.
 2. Pot fi cazuri in care esti nevoit sa platesti din buzunar si sa-ti recuperezi banii ulterior ceea ce nu este foarte placut. Eu stiu vreo doua cazuri in care au folosit asigurarea si au fost scutiti de sume importante de bani.
 3. Marsh ma, pai ce eu m-am dus ca tine in Halkidiki sau Thasos unde se duc romanii saraki?
 4. Nu stiu, n-am mai calcat de foarte multi ani pe acolo, e statiune pentru saraki. Sa mori tu... La 180 e posibil sa ia 15% dar nu mergi sute de kilometri cu 180. La 140-150km/h mers constant lua 10%. Pai una e sa mergi cu 160km/h pe autostrada si una e sa mergi cu 160km/h pe DN1 cu remorca. Nu crezi? Din avion nu poti sa vezi si alte orase pe care le intalnesti pe traseu.
 5. Simplu: 1. Benzina, la mine era vorba de 9-10% consum, in 2500km inseamna 250 litri benzina (cca 350 euro). 2. Taxe autostrada 70-80 euro dus-intors. 3. Doua nopti la Salonic 100 euro, merita... Salonicul e frumos noaptea si o sa vezi la motociclete pe un singur bulevard cate vezi in Bucuresti in 10 ani. 4. Alte cheltuieli pe drum pt ca omul mai si mananca si bea, limita e cerul. La tine nu stiu consumul pt ca nu stiu ce rablament ai, sa zicem ca scazi suma la jumatate ca poate ai o masina care consuma putin si nu mergi ca mine intre 140-180km/h. Tot rama
 6. Fara sa socotesc pe mine ma costa cam 5-600 euro dus-intors (2500km), nu am tinut o socoteala dar cam aceea era suma. https://grecia.de-weekend.ro/bucuresti-atena/
 7. Georgele, Bucuresti nu e Giurgiu, aici avem si alte optiuni.
 8. Se pot rezova usor multe treburi, sa ramana pe Pamant doar populatiile relevante, cea alba fiind de departe cea mai importanta. Ce viitor pot avea populatiile din India, Bangladesh, Pakistan, Yemen, Africa? Saraci au fost si saraci vor muri, problema e ca in decursul existentei lor de cakat distrug ecosisteme si resurse pe care populatiile relevante le pot folosi mult mai bine fara sa aiba un impact asupra planetei.
 9. Nu stiu de ce am eu impresia ca flateartherul asta stie mai multa mecanica ca tine.
 10. Vezi sa ti-l aduca demontat ca sa fie mai ieftin, ca bucataria aia de Ikea pe care ti-ai montat-o singur .
 11. Mah, tupeul cu care minti e fenomenal. Zici ca ai S3 de 400cp dar bucataria e la Ikea si ai luat si un EV ca sa iesi mai ieftin la combustibil. In acelasi timp te lauzi ca mergi la Nurburgring cand in realitate nu ai o chiftea in burta. Deja goe75 devine un personaj frecventabil in comparatie cu tine.
×
×
 • Create New...