Sari la conținut

Nguyen

Super Membru
  • Număr conținut

    4.792
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Coralilor
  • Motocicleta
    SV1000
  • Numar Moto
    B-53-DFY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ 125 / CZ 175 / Jawa 350 / MZ 250 / Yamaha Virago 535 / Honda CBR F3 / SV100.

Vizitatori Recenți Profil

4.637 citiri profil

Nguyen's Achievements

  1. Asta e link-ul cu camper-ul diesel, consum 9.5%: https://forum.softpedia.com/topic/1229401-un-camper-2-vizsle-un-sofer-si-altele-august-2023/ . Caut si cu Duster-ul... Am gasit ceva dar nu ce gasisem eu intamplator pe softpedia: https://forumduster.ro/profile/8001-foxbat/content/page/6/?type=forums_topic_post Ce frumos sta Dusterul lui foxu' intre munti:
  2. Anul asta tot cu Dusterul o sa plece, numai ca acum nu va mai posta pe softpedia.
  3. Pai ecologia asa se face, iei de la saraci si dai la bogati.
  4. Pinnochio era ironic si glumea, si chiar a fost o gluma foarte reusita.
  5. Poti sa pui ce materiale vrei, anul trecut ai plecat in Turcia cu un Duster diesel, daca negi dau link-ul unde ai postat pe softpedia.
  6. Nu stiu ce intelegi tu prin fiert, la cele racite pe apa ai ventilator de racire si daca mobra e in regula nu va ajunge la temeperatura de fierbere, la cele racite pe aer e alta discutie dar acestea nu reprezinta grosul motocicletelor desi m-am descurcat rezonabil si cu cele racite pe aer. Exista zone in oras unde sa te strecori prin trafic cu mobra e mai dificil cateodata dar razbesti pana la urma. Sa-ti dau un exemplu, daca plimbi mobra numai la drum lung in afara orasului poate faci niste km dar nu se uzeaza nimic la ea, in cel mai bun caz schimbi uleiul o data pe an. In rest uzura zero, ca nu are ce sa se uzeze si tii mobra cinci ani fara sa schimbi o placuta, un disc, un cablu de ambreiaj, etc si pe urma ii vezi pe unii ca se plang ca atunci cand au o urgenta de pe o zi pe cealalta nu gasesc un banal cablu de ambreiaj sau un kit de pompa de apa. Ia du-te la un magazin si cere o pompa de apa de Mercedes, Audi, Renault, etc si o sa vezi cum in doua ore ai piesa. Oare de ce? Pt ca oamenii ruleaza cu ele si apar uzuri, astfel exista cerere si piata functioneaza. In primul rand rostul expozitiilor nu este sa vinzi la fata locului manusi, casti si cagule ci tocmai ca sa expui aceste produse pe care clientii sa le vada iar dupa aceea ei sa le comande de unde vor ei. Situatia asta balcanica in care o expozitie devine balci tine tot de problema faptului ca avem o piata practic inexistenta care nu aduce suficient profit astfel incat aceste firme sa-si permita asemenea cheltuieli. Am mai spus, fiecare face ce vrea caci de aia avem libertate dar sa nu va mirati ca nu mai avem salon.
  7. Are treaba, pinochio a pus link-ul iar foxul l-a luat la plua ca posteaza tampenii si dau citate: "ai postat un site -vai de mama lui. mi-au tipat toate solutiile de securitate (de adblock--uri nu mai zic). Zici ca honeypot sa atraga useri fara parola la contul in care sunt logati. uneori ma intreb pe unde le gasiti.. de articol nu mai zic. pana si chatgpt-ul scria unul de 10 ori mai corect si mai "cu sens" glumesti sau chiar asta ai inteles tu din "stirea" (gunoi cum ziceam) aia?" Aici gasim de fapt autosuficienta si falsul sentiment de superioritate dar te-ai facut ca nu le observi pt ca foxu e fratele tau de suferinta pe subiectul EV-ului. Foxu daca era un individ dotat cu inteligenta verifica mai intai daca stirea e reala si corecta si dupa aceea comenta asupra ei, nu asupra lui pinochio sau a site-ului. De aceea afirm cu convingere ca foxu e un propagandist care conduce cu masca pe fata cand e singur in masina.
  8. Pe mine mobra ma ajuta enorm in oras, si nu fierbe. Iar folosirea mobrelor doar in weekend duce la un numar mic de km parcursi si la o uzura minima a mobrei. Astfel necesarul de piese in Romania este foarte scazut, de aceea nu gasesti mai nimic pe stoc la magazinele din Romania. Consecinta pe termen lung e mobrismul de doi lei pe care il avem in Romania si implicit lipsa unui salon moto. Fiecare face cum vrea dar e musai sa intelegeti consecintele mobrismului romanesc care e sublim dar lipseste cu desavarsire.
  9. Noi nu avem motociclism, la noi a devenit o labareala de weekend. Avem zilnic milioane de masini in trafic si pana la munca nu vad trei mobre pe strada...
  10. Foxu a dat dovada de maturitate cand a zis ca site-ul e nasol si ca stirea e gunoi?
  11. Parca citisem o stire anul trecut ca testau camioane electrice cu pantograf dar nu mai stiu sigur unde.
  12. Pai foxu a zis ca stirea aia e gunoi pt ca site-ul e nasol dar a omis cu buna stiinta faptul ca aia citau Telegraph-ul: https://www.telegraph.co.uk/news/2024/04/18/electric-vehicles-sales-europe-heat-pumps-net-zero/ Ce ziceai de autosuficienta si fals sentiment de superioritate?
  13. E posibil ca site-ul sa fie vai soarta lui, problema e ca eu am dovedit ca mari trusturi de presa mint cu nerusinare. Cu ce e mai bun CNN (ex) decat acest site? Ca au mai multi bani? Pai asta inseamna doar ca mint mai mult decar altii, tonomate cum zicea Basescu. Cum este site-ul nu este important ci daca informatia e reala. Dar ce sa inteleaga un propagandist ca tine care sta cu masca pe fata cand conduce EV-ul singur...
  14. Pai ma gandeam la o parere avizata, de la o persoana care a trecut recent prin scoala moto
  15. O fi dar toti incepem de undeva, unii prind imediat iar altii mai greu. Aici cred ca o femeie ar trebui sa-si dea cu parerea pt ca ele au creierul mai ciudat @Flower-Power.
×
×
  • Creează nouă...