Sari la conținut

Nguyen

Super Membru
  • Număr conținut

    4.914
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Coralilor
  • Motocicleta
    SV1000
  • Numar Moto
    B-53-DFY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ 125 / CZ 175 / Jawa 350 / MZ 250 / Yamaha Virago 535 / Honda CBR F3 / SV100.

Vizitatori Recenți Profil

4.795 citiri profil

Nguyen's Achievements

  1. Salut, se pare că mediul universitar e cel mai receptiv la asta sau e folosit pentru că poate influenţa apoi mai puternic societatea.

    https://www.activenews.ro/opinii/Iulian-Capsali-MOARTEA-UNEI-SOCIETATI-190858

    1. Nguyen

      Nguyen

      Evident, neomarxismul a fost plamadit si promovat in mediile universitare. Ce nu stiu multi e ca asta s-a facut la comanda rusilor din perioada bolsevismului interbelic tocmai pentru a slabi si distruge occidentul.

  2. Si femeile cred ca stiu sa faca sex dar ele sunt scandura... nu dau nume Cred ca e constient si el de ce le poate pielea.
  3. Evident, dar cu exceptia cwristilor barbatii nu se lauda ca ar putea lua locul femeilor.
  4. Nguyen

    Accidente 2024

    Se referea la instinctul de turma pe care il au unii.
  5. Nu e greu sa invarti de el, muschii au abilitatea sa faca acest lucru. Problema e ca muschii sunt comandati de creier ori e dovedit stiintific ca daca-i dai unei femei o harta o va aseza cu nordul in jos. Femeile care conduc bine reprezinta exceptii, chiar cunosc vreo doua dar restul sunt pamant de flori. Aici te contrazic, am intalnit mai multe probleme in trafic cu femeile decat cu barbatii.
  6. Promovarea agresiva a femeilor in societate nu a facut decat sa confirme ceea ce se stia de mii de ani, si anume ca sunt exact atat de proaste pe cat se spunea cand e vorba de activitati care in mod natural sunt atribuite barbatilor.
  7. Nguyen

    Accidente 2024

    Femei, mobre si alcoale... s-ar putea spune ca e combinatia ideala dar nu pe sosea. @Flower-Power esti bine?
  8. Nguyen

    Accidente 2024

    Erau muste betive?
  9. Nguyen

    Accidente 2024

    Trei dintr-o lovitura... https://hotnews.ro/video-trei-motocicliste-s-au-lovit-de-un-tir-pe-un-drum-din-judetul-constanta-1753489 Trei motocicliste s-au lovit de un tir pe un drum din județul Constanța Trei femei au fost transportate la spital, luni, după ce motocicletele pe care se aflau s-au ciocnit cu un TIR, pe un drum judeţean din Constanţa, transmite News.ro. Pompierii constănţeni trimiși la locul accidentului două echipaje de prim-ajutor, elicopterul SMURD şi o maşină de stingere. „Trei victime de sex feminin au fost asistate medical la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la spital, conştiente, cooperante pentru investigaţii medicale amănunţite”, a precizat ISU Constanţa. Publicația locală Ziua de Constanța a postat imagini de la locul accidentului, în care se văd motocicletele lovite și intervenția ambulanțelor și mașinilor de descarcerare:
  10. Ar fi bine sa nu va cramponati de ideea de scuter retro, va inteleg dorinta dar acest lucru reduce mult din optiuni. Cu 3000 de euro se poate cumpara un scuter de marca nou la care este prea putin probabil sa va loviti de probleme tehnice: Kymco, Yamaha, Piaggio, etc. Piaggio are cateva scutere de 50cmc la 3400-3500 euro: https://www.atvrom.ro/scutere/vespa/sort-price-asc
  11. Ti-a fost lene sa treci calea ferata la Popas?
  12. Cu Dusterul diesel cat ai facut din Bucuresti pana in Turcia?
  13. Nguyen

    Service Moto Timisoara

    N-ai bani... nu ti-e foame.
  14. Exact ce spuneam, electrificarea este posibila doar intr-un viitor distopic.
×
×
  • Creează nouă...