robert.marius Postat August 5, 2020 Share Postat August 5, 2020 Buna ziua Ci e ma poate ajuta, am schimbat cdi la un scuter 50 cu unul racing si imi arde siguranta , cine imi poate spun de ce? Am schimbat si fisa la bujie si releu de incarcare ,si carburatorul la dus la 80 c ce trebuie sa mai schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 5, 2020 Share Postat August 5, 2020 Poate nu ai pus CDI-ul care trebuie, ai verificat schema firelor daca corespunde cu ce ai tu pe scuter? Si esti sigur ca CDI e problema din cauza careia se arde siguranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert.marius Postat August 5, 2020 Autor Share Postat August 5, 2020 Am eliminat starterul si cand pun contactul , arde siguranta. Cdi lam probat pe alt scuter si merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate