Ionutkkk Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 Salut, sunt începător și aș dori să aduc o mică modificare la motocicletă, este un model mai vechi, zic eu, 2002, mai precis este Suzuki GSX 600, pot schima carena față, cu tot cu headlight? Aș vrea să pun ceva asemănător dar puțin diferit, gen, de la un model mai nou, 2008 sau chiar mai nou, nu este mare diferența dar nu vreau să am probleme la ITP sau în general. Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 Te-ai gândit că e posibil să NU se potrivească prinderile?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutkkk Postat August 9, 2020 Autor Share Postat August 9, 2020 Acum 2 minute, Lucian_M a spus: Te-ai gândit că e posibil să NU se potrivească prinderile?! Am luat și asta în considerare, aici nu am probleme, doar nu vreau alte nebunii cu cei de la itp, vreau doar să știu dacă e ok sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 Reglezi farul și nu ai probleme. Cu culoarea te descurci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate