Andrei_Ionut Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Am achizițonat o Yamaha YZF R125 de câteva zile. Motocicleta are 5000 de km. Ideea principala este ca mi s a întâmplat sa turez motorul și după multe ore de mers am scăpat ambreiajul dintr o greșeala prosteasca. Incidente nu au fost,am controlat tot. Problema este ca am auzit o trosnitura,ceva de genul. Aveți idee ce ar putea fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 A fost lanțul, ăla mai trosnește Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 mai functioneaza?bate ceva,sau merge normal dupa acel zgomot.Detaliaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Ionut Postat August 26, 2020 Autor Share Postat August 26, 2020 Merge exact ca inainte. Nu exista probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 Acum 12 ore, Andrei_Ionut a spus: Ideea principala este ca [...] Si ideile secundare care sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate