Jump to content

robert23mg

Super Membru
 • Content Count

  887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About robert23mg

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2014
 • Motocicleta
  Ninja 250R, F800GS
 • Numar Moto
  vizibil
 • Club
  still riding around

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Ninja 250R, F800GS

Recent Profile Visitors

885 profile views
 1. Hai că mi.am adus aminte de o ispravă comica de anul trecut :))) Cum la noi vrei nu vrei, drumul te duce prin sate, fiind vara și copiii pe afară, na, zici sa le faci cu mâna. Și nu mă pune michiduță sa ii salut, indiferent de bronz. Salut un grup de copiii, oamenii îmi arată sex oral direct, pai nu sunt eu prost? Zic, lasă mă, poate erau aia defecți, la următorul grup aceasi poveste, păi zic, eu sunt prostu. când ajung la următorul grup vine bomba, 2 copilași fug de pe strada pană langa gard și încep să îmi facă cu mâna și eu zic, ahaaaa, vezi mă că se poate? Hai sa îi sal
 2. Cred că poți să îți găsești activități mult mai utile (benefice) pentru tine.
 3. Exista o legătură foarte strânsă între anturaj și felul cum evoluezi. Mă rog, acum se cheamă bule, nu anturaj. De exemplu, daca vine un lup din asta de la sat și îl lași să stea câțiva ani pe langa Nguyen, o sa vezi că o să îi înjure și el pe provinciali, pentru că asta ar învăța în bula/anturajul lui.
 4. Dacă intru pe forum înseamnă că am timp, daca am timp înseamnă că nu am treabă, daca nu am treabă înseamnă că nu lucrez, daca nu lucrez înseamnă că nu plătesc taxe, daca nu plătesc taxe înseamnă că nu particip la buget, daca nu particip la buget. In concluzie, daca intram pe forum înseamnă că polițiștii nu primesc bani de la noi, Lucian și easy pot sa stea liniștiți. In alta ordine de idei, da, daca fiecare si.ar face meseria cu simt de răspundere, așa cum ar trebui, lumea ar arata diferit în jurul nostru.
 5. Speram sa le folosiți fara a le testa. Dacă îți aduci aminte ar fi mișto să revii cu niste impresii după ce le primești.
 6. Aici intervine partea a 2a, cum folosești vizibilitatea, mersul preventiv este precum mandarina pentru unii și precum filozofia pentru alții. Evident că poți să mergi pe absolut orice fel de vehicul in siguranță (prin siguranță mă refer că stim sa conducem in așa fel încât sa fim cat mai in siguranță, asta nu presupune neapărat o viteză mică sau respectarea tuturor regulilor)
 7. Eu sunt de acord @frigider despre vizibilitate. Este printre cei mai puternici factori când vine vorba de evitat neplăcute. Majoritatea stim cum se alege prima mobra întrebi peste tot și iei ce voiai oricum inițial
 8. Actele si cheile de la casa se tin in ghiozdan, iar ghiozdanul la un coleg in topcase :)) asta se stie de ceva vreme, baiatul e nou si nu stie inca toate jmecheriile, probabil de asta intreaba si de asemenea de asta suntem noi aici, sa il indrumam :))
 9. Prima mobra nu conteaza asa mult pentru ca incepatorii sunt atrasi mereu de un miraj, majoritatea aleg prost. Adevarata motocicleta o sa fie a 2 a si frumusetea incepe atunci cand mai si apuci sa faci schimbarea. Spor la km si ne zici ce o sa alegi pentru urmatoarea, poate o sa fie tot din clanul sportivelor cine stie.
 10. Sa aduc si subtitrarea grafica aici pe threadul baiatului ca oricum nu stim daca mai prinde postul 2 dupa asa primire :))
 11. Mdea, eram pe drum am vazut doar titlul, pe urma am vazut in descriere ca sunt mai mici. Din ce am gasit eu imi trebuie 24mm-30mm anul asta daca nu primeste una noua, macar o sa am dimensiunile exacte.
 12. E perfect, ultra mulțumesc, cu asta mai rezolv și la prieteni
 13. Stie cineva unde gasesc garnitura sau dimensiunea ei pentru surubul de scurgere al uleiului? Pentru F800
×
×
 • Create New...