Sari la conținut

robert23mg

Super Membru
  • Număr conținut

    1.249
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Ninja 250R, F800GS
  • Numar Moto
    1+

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ninja 250R, F800GS

Vizitatori Recenți Profil

2.145 citiri profil

robert23mg's Achievements

  1. Alta intersectie interesanta este cea de la Orhideea de sub pod, spre centru, pentru ca inainte de intersectie sunt 3 benzi, iar dupa intersectie sunt 2 benzi si prima devine de autobuz/biciclete. Eu daca sunt pe b1 inainte, dupa intersectie ajung pe b2, dar sunt atent mereu la neatentii care sunt pe b2 inainte de intersectie si ei merg drept, desi ar trbui sa treaca pe b3. B3 dinainte de intersectie are obligatoriu stanga.
  2. La mine functioneaza mereu mica intelegere. Cateodata mai las de la mine, cateodata ma enervez, cateodata lasa altul de la el, cateodata ploua, alteori e soare. Mai e cale lunga pana cand o sa avem fiecare banda noastra dedicata. In primii ani de carnet eram mai batos, cand esti incepator totul e o competitie, dar acum ca am experienta stiu cum sa o castig, si mai ales ce anume sa castig.
  3. Planul teoretic ar fi mai la vara asa sa ajung 2-3-4 zile prin Istanbul (ca tot e aproape si nu am ajuns inca), apoi sa schimb macazul spre Grecia. As aprecia daca sariti cu niste recomandari, bune sau mai putin bune, le accept pe toate, iar pentru cele de cazare (moto friendly) sper sa primiti puncte duble de karma. La cazare, stiu ca unii o sa ziceti ca depinde de fiecare, voi dati linkul fara rusine, ca am dormit in intreg arealul de conditii si ma adaptez la oricare. Sigur as vrea sa bifez podul, moscheea albastra, bazarul. Nelamurirea mea majora este cat de necesar e un grajd pentru cal.
  4. Trimit și eu. Postați aici sau in privat cont sau revolut.
  5. KM fara numar nea Ivane, oriunde te-ai dus. Condoleante familiei.
  6. Update, dupa ce in ianuarie m-am lecuit de chin-ups (tractiuni cu priza supinata) si am facut doar negative, adica doar coborarea, la inceput de februarie am inceput sa le execut in forma corecta. Primele 2 saptamani am facut cu o strategie EMOM (every minute on minute) cate 4-6-10 minute (marti/joi/sambata). Planul este sa imi dublez volumul saptamanal, asa ca am inceput sa fac cate 2 repetari, tot la minut. In rest, rows la inele (seturi de 10 repetari), atarnat la bara (am urcat de la 30s la 35s, cate 3 seturi), dips, flotari, geno, plank, ma bu, ridicari de genunchi/picioare pentru core. Fericit un pic, am ajuns la 60kg masa musculara, de la 58kg. La grasime inca tatonez terenul pe la 16+%. 76kg/188cm
  7. Am început și eu calisthenics după vreo 12 ani de sedentarism. Am găsit în parc o zona cu bare, trist este că nu mai pot face tracțiuni, momentan, in tinerețe, mă duceam spre 10+. Urmăresc să fac exercițiile doar cu forma corecta. Aaaa, și mi.am luat cântar din ăla 'intelijent'. Că sa pot măsura ce fac, și cum mănânc. Spor la toată lumea
  8. Cum fac aia in ocean pe portavioane?
  9. Cat timp ai bun simt, nu îți are nimeni grija, decât foarte rar, daca prinzi vreun zelos. Poate sunt alții ghinioniști, dar în cazul meu cam așa e. Am fost oprit și când am trecut pe roșu, nu am avut niciodată permisul suspendat, nici șpagă nu am dat, doar bun simț și atât. Și nu merg ca un sfânt sau în litera legii. Merg sa îmi fie mie bine, și încerc să nu îi încurc pe ceilalți. Dar nici ca un descreierat nu merg.
  10. Pentru nostalgici, ceva proaspăt de azi. Supa de pui + pilaf. Dar supa nu are poza :))
  11. Cel de sus mergea în fiecare zi la vânătoare, drumeție și pescuit ca să supraviețuiască. Cel de jos merge in fiecare zi la birou că sa își permită să meargă la vânătoare/drumeție/pescuit o data pe an.
  12. Inceputul, fix genul meu de umor :)) "i think he has prepared thoroughly... stai ca am uitat cheia". Finalul, fix deloc pe placul meu, eu m-am saturat sa aud intrebarea aia cu preotul, vine la pachet cu barba lunga. Keep 'em coming, e ce trebuie, subscribed eram deja. PS. au fost forta gentile enduristan anu asta.
×
×
  • Creează nouă...