Jump to content

robert23mg

Super Membru
 • Posts

  1,234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by robert23mg

 1. Bravo, baga mare sa ai bani de benzina că nu ajunge niciodată a naibii
 2. Sunt curios și eu de păreri. Eu toată viața am băgat din aia ieftina, 99 sau premium am pus doar când am încurcat furtunul, dar nu am simțit diferențe. Sunt și puțin romanticizat de poveștile celor care colinda lumea, și prin Africa și America de Sud baga benzina de la bidon de la nu știu ce gigel de acasa la care nu ii știe nimeni calitatea. Sau poate o fac doar de show, de fapt cumpără de la peco și o da unuia sa pară că sunt ei super remote de nu sunt nici benzinării. E greu sa îi verifici daca nu mergi pe urmele lor :))
 3. Am făcut și eu acum in iunie coasta, însă doar intre makarska și stări grad. E super drumul. Șerpișorii aia se pun pe orice drum care e întreținut, prima dată apar microfisuri in asfalt, iar apa se poate infiltra sub el și îl strica foarte repede, asa arată un drum întreținut. Însă noi suntem obișnuiți fara acei șerpișori de smoală, la noi nu se menține, se reface complet cândva, când sunt prea multe cratere.
 4. Ora de plecare era pe gustul meu, însă o sa fiu prins cu alte treburi spor la tura
 5. Întrebarea este de ce sa fac cele 10 ore la școala în loc să fac direct categoria?
 6. Când flower nu.i acasă, se tot pun traseele pe masă :)) E mișto drumul prin sud cu bacul pe la Călărași.
 7. Nu de seawolves se făcuse topic acu vreo 2 ani cu ceva problema și era toată lumea fiarta pe ei și că nu o sa mai meargă? Plus mini alunecarea cu mobra spre domnișoara polițistă? Sau încurc?
 8. As depăși și eu pe podul Prieteniei dar parca nu prea mai am unde să mă repliez daca coloană sta pe loc.
 9. Concluzia e că dacă vreți să râdeți de cei ce nu scriu corect, trebuie să îi postați la fun/hai sa râdem.
 10. Se zice că fericirea sta in lucrurile mărunte :)) si că există mai multe drumuri spre aceeași destinație Edit: leșin de ras :))))) întâi am citit ce a scris flower aici, apoi am intrat la fun și văd ce postează :)))
 11. Spaghettini se aprobă? Cu somon și evident, sos roșu, la alte culori fac urât.
 12. Pe segmentul alb din partea estică am fost eu (din potamia până sus la viewpoint), nu e asfaltat, nu am coborat spre vest și m.am intors înapoi pe est, dar pe alt drum paralel, tot neasfaltat. Anumite secțiuni au fost interesante, mai ales că eram cu serifa galactică. V_20210711_092023_OC0.mp4
 13. Aia e o farfurie plina cu gogoși???? Bravo pentru tura, la o plecare pe 4 grade cred că numai gândul că mai ai inca 16 zile de concediu te mai încălzește:)) În afara de Nis ai mai observat ceva interesant prin Serbia?
 14. Sunt oameni care fac turul planetei pe jos sau cu bicicleta, daca ai timpul de partea ta și nu te grăbești care ar putea sa fie problema? Caută pe YouTube c90adventures și vezi cat a mers cu un honda cub.
 15. Pt o băuturică la peisaj frumos vezi daca găsești deschis la karnagio in port. Pentru ceva ceramica, chiar misto, cauta argilos in Panagia, daca ai loc de ulei, tot în Panagia e și sotirelis.
 16. Mai nasol era daca în urma exploziei filtrul de aer sarea in aer.
 17. @pitesti2010 E de croat, am băut și eu :))
 18. Reguli exista și pentru privați și pentru public. Va tot contrați pentru că deținătorul/patronajul este privat, dar scopul este public. La fel ca un restaurant, deținut privat, cu scop să servești public și îți pui afișul ăla cu 'ne selectam clientela'. Threadurile le poți citi și fără să ai cont. Evident că barosanul poate face regulile după bunul plac, cu cât sunt mai stricte, fluxul de oameni noi se micșorează sau chiar se oprește. Cu cât regulile sunt mai lejere, fluxul de nou veniți crește. Dar în același timp există și gated communities și cluburi private exclusiviste unde oricine poate sa adere și există și cartiere normale unde suntem amestecați. Eu unul sunt pentru diversitate și acces liber, nu ne naștem în aceleași medii și cu aceleași oportunități, cu aceleași calități, dorințe, maniere, etc. Chiar daca avem aceeași pasiune, la unii e mai puternică la alții nu.
 19. Adică toți călare pe... Lepșa Nu e rău deloc!
 20. Chiar daca.l bati... Nici bătaia nu mai e ce era odată. Voi in loc sa încurajați băiatul v.ati pus pe el, după ce găsește instructoarea de noapte parca și văd că faceți coada la el sa va înscrieți și voi la cursuri :))) hai bafta.n toate și putere.n piston care aveți monocilindru
 21. Se schimbă problemele cu generațiile astea, daca problema acum ceva vreme era să ajungi până la destinație și mai aveai încă o mobra de rezerva cu tine pentru piese, acum problema e unde e filtru rar. Daca problema bunicilor era că luptau pe front unde îți luai glonțan in țeasta, acum problema că sunt vinituri în București. Cum prima problema s.a rezolvat cu timpul iar acum pleci mult mai relaxat până la mare, la fel o sa se rezolve și problema cu rarul. Cine vrea sa se implice sa rezolve problema, are votul meu, faceți un partid, intrați în parlament, desființați instituția, propuneți soluție înlocuitoare, dar o sa dureze (am auzit că ăștia din generația Z se dau cu poponeata de pământ daca nu se rezolva peste noapte).
×
×
 • Create New...