Bogdan.b Postat Septembrie 22, 2020 Share Postat Septembrie 22, 2020 Am de gand sa cumpar manusi sezon cald+rece,geaca, genunchiere+tibiere si bocanci, pentru maxiscooter, folosit 90% din timp in oras, pe sezon mai rece / ploi. Geaca sa fie textil, all seasons. Buget geaca 500-1000 lei,bocanci <500, manusi <250, genunchiere+tibiere <300 Ce marci si modele imi puteti recomanda? Ca geci am probat si imi vin bine Ozon 2xl (500 lei), rebelhorn L (1000), iar ca bocanci - Dainese L (500) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Septembrie 22, 2020 Share Postat Septembrie 22, 2020 OFF. Salutare. Am eu manusi Alpinestars T-SP W DRYSTAR de vanzare, ideale pentru asa ceva+waterproof. Da mi un PM pentru a vorbi mai multe. Nu stiu daca putem vorbi despre asta aici, sau despre pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate