Sari la conținut

Bogdan.b

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdan.b

  1. Bogdan.b

    BURSA LOCALA

    Ce parere aveti despre Smartmoto. Ro, ati cumparat de la ei? Ma intereseaza o casca flip-up, o cumpar pentru pasageri, si genunchiere + tibiere moto
  2. Am de gand sa cumpar manusi sezon cald+rece,geaca, genunchiere+tibiere si bocanci, pentru maxiscooter, folosit 90% din timp in oras, pe sezon mai rece / ploi. Geaca sa fie textil, all seasons. Buget geaca 500-1000 lei,bocanci <500, manusi <250, genunchiere+tibiere <300 Ce marci si modele imi puteti recomanda? Ca geci am probat si imi vin bine Ozon 2xl (500 lei), rebelhorn L (1000), iar ca bocanci - Dainese L (500)
  3. Voi cum va pastrati scooterele iarna? Ce am de facut la ea pentru intretinere?
  4. Multumesc de lamuriri. Recent am cumparat o Honda forza 250 din 2005 si urmeaza sa o scot cat de repede pe drum cat mai apuc vreme buna.. si voiam sa stiu cam cati bani trebuie stransi.
  5. Care sunt costurile de intretinere la maxiscootere de 50-250, comparativ cu motocicletele <250 sau >250?
  6. Nu gasesc un topic cu informatii despre recomandari de camere video. Unde este recomandat sa atasezi camera, pe casca sau pe corp si ce folositi sau recomandati privind camera?
  7. Multumesc de sfat. Azi am probat 125 si 250. Diferenta este sesizabila. Am recalculat ce imi trebuie mie in raport cu ce fiare am in zona (nmax 125 1000km, la 2500e, forza 250, abs, 2005 umblat bine la 1300e si kymco xciting 250, 2006 la 1100e, ultima fiind pe firma) -am taiat iesirile in afara orasului, eu deobicei cand ies, ies cu masina, poate pe viitor o sa trec la ceva mai mare daca o voi face si voi lasa motorul prieteni, presupunand ca se aproba legea de 125 pentru B -de carat, inca voi cara deobicei o geanta mai grea + un ghiozdan, asta m are face sa trec pe un 250, daca diferenta e mare, o sa probez acel nmax 125 sa vad cum ma ajuta cu incarcatura. -pasageri voi taia din discutie, mai ales in panta, pentru ca deocamdata voi fi singur pe motor, maxim voi avea pasager la drum drept prin oras. Foarte rar voi avea pasageri la panta. Prin urmare, voi mai testa nmax125, simgur pe el, cu echipamentul meu zilnic la panta pe care o voi face zilnic. Eu de fire nu incalc legea nici cu masina, nu se va schimba nici cu motorul, oras maxim 60 si afara maxim 80, sunt de parere ca mai ales pentru un incepator nici nu are rost sa ma gandesc la mai mult, din acest motiv si as alege acel 125, pe care il voi putea pasa mai departe la cineva cu B-ul, eu trecand in viitor pe ceva mai mare, poate chiar motocicleta. Avantajele mari al acelui nmax in comparatie cu celelalte oferte: -Incredere ca nu a patit ceva si a fost intretinut perfect -aproape nou -in viitor posibilitatea de a fi condus cu categoria B, putand fi dat cunostintelor.
  8. adevarat, nu inteleg ce rol are, daca ma puteti lamuri :)), zgarieturile de pe o parte le inteleg, cele din fata seii, inteleg ca a zgariat cu bocancii din cauza topcase-ului, da componenta aia nu o inteleg.
  9. am vazut, o sa-l iau in considerare. multumesc o sa le iau* :)) foarte buna remarca, credeam ca exista totusi o diferenta, dar daca ambele variante se taraie :))
  10. ? E normal sa iti vinzi ce ai pe stock, avantajul ii zic eu ca nu vor sa dea tepe pentru viitori clienti. Oamenii se prezinta profi, mai mult nu stiu Eu voi testa maine atat 250 cat si 125, nu au zis ca sa nu il cumpar, doar au pus accent ca pentru 2 pasageri ocazionali la jumatate din drum facut in panta, merge 250
  11. Vad dupa drive test daca o sa revin la cel de 125. Eu am foarte putin drum drept, majoritar ii drum in panta abrupta. Recomandarea celor de la showroom ii sa aleg 250 mai ales daca voi avea pasager. O sa mai verific si altele, multumesc de sfat Las mai jos poze cu aspectul motorului Are mici zgarieturi, cel mai probabil a fost trantita
  12. Xcity, pardon. O sa o probez in trafic cat de curand. Imi ies din plan cele de 125. Alt maxi de 250 nu au deocamdata
  13. Am vizitat un showroom din cluj, m ai castigat ca si client, voi lua si echipament de la ei. Mi au recomamdat clar un 250 pentru ce am eu in plan. Au un yamaha xciting 250, arata super. Bine, 2011, 30k km, topcase, parbriz, la 2200 euro, posibiliyatea de a lua in rate. Spatiul sub sa nu ma prea convinge, da recomandarea lor ii ca nu ii prea ok sa il incarci cu multe, am carlig pentru geanta sau imi leg geanta voluminoasa in spate pe sa. Imi ofera 10%reducere la tot ce tine de echipamente daca iau de la ei motor, plus un an asigurare. Firma se numeste CocMotors cluj Ce parere aveti? O sa o probez in trafic cat de curand. Imi ies din plan cele de 125. Alt maxi de 250 nu au deocamdata
  14. Ok, am bagat la cutie, voi lua in vedere si asta. Apreciez
  15. Scula are in jur de 1000km, si o pot confirma ca persoana mi vecin, tipu e motociclist de touring, are bani oricum persoana si pasionat de mult timp, mai mult a luat o sotiei sau cand mai mergea prin oras, da intre timp mai mult foloseste masina sa isi duca copiii, deci scuteru a iesit din joc aproape imediat. Zici ca sunt bani prea multi pentru un 125? Am probat o putin, efectiv e sportiva si are un sprint super bun, a zis ca nu a avut probleme cu gropile, are atenuarea buna si saua e super comoda. A iesit cu ea din oras si nu a avut nici o problema. O s o scot in oras cat de curand sa o simt in trafic. Tot nu imi pot imagina cum poate schimba toata experienta faptu ca are roti mari. Problema ei pentru mine va fi spatiul de sub sa, da acum, m oi obijnui, poate imi voi lega geanta cu echipamentu de antrenament si job fix in spatele meu pe sa, ca sub nu incape sigur.
  16. Sunt lente sau de ce zici asta? Un xmax, forza sau kymco xciting toate de 250 nu si-ar face treaba si in oras si in afara? M-am hotarat. Voi apela la o cunostinta care da un nmax 125 aproape nou. La 2700, poate 2500e. Dau mai multi bani da stiu ca ma va servi mult timp si in viitor voi vedea eu ce imi va mai trebui si ce sa urmaresc la motor. Asa ca incepator mi se pare greu sa te arunci la SH. Multumesc mult de sfaturi, toate au fosti profi!
  17. Daca tipul din tara, cere 2000 ca il uneste emotional de scuter, ce sa-i faci. Dar insista el ca e servisat doar in Italia. o avea ingrijita in garaj ce-i drept, a zis ca e primul cumparator si o folosea rar in italia. da la pretul ala, cum zice mai sus, doar povesti la foc de tabara vinde sa inteleg ca toate sunt cu km resetati? la anii 2003/2006, aprox 20k km?
  18. nu inteleg la ce te referi. Am zis ce am gasit pe autoscout, Germania. la 15k km, 1000e sau mai putin si pentru acelasi, model, acelasi an, aprox acelasi nr de km, in jur de 6 scutere. pe langa faptul ca la 1500e era madison 250 din 2011. despre ce vorbim?
  19. forza are cost ridicat la piese? care este diferenta intre roti mari si roti mici la scutere?
  20. ce face diferenta in oras? zici ca in oras m-ar incurca dimensiunile unui xciting sau forza 250?
  21. O sa iau in vedere 125/150. Totusi prefer macar 250 la un maxiscuter pentru ca voi urca zilnic in deal abrupt si simt ca un motor de minim 180kg are nevoie de o putere mai mare pentru ce il voi folosi. -alte motive sunt ca am nevoie de spatiu de depozitare si nu am gasit la 125/150 ceva sa ma satisfaca. -Am 1.80 si 83-85kg, doresc sa pot avea si pasageri macar cu putin peste gabaritul meu :)) -ma gandesc ca ma ajuta in momentele cand vreau sa ies din oras la distante decente. Frica mea ar fi ca nu voi avea un mare avantaj in filtrarea traficului. Intampinati probleme de genul? Asta va urma sa fac zilele astea.
  22. Multumesc de sfaturi. Am posibilitatea sa iau si din Germania, da nu imi surade mult ce ii acolo. Este neaparat sa fie pe injectie? Am gasit in zona Honda Forza ABS 250, 2005, km o sa aflu. Persoana fizica. La 1400e Si kymco xciting 250 2006, 38.000km, carburator, firma. 1150e Nu inteleg de ce nu ma mai lasa sa editez comentariile. Ati putea oare sa va dati cu parerea in legatura cu ofertele pe care le-am gasit si daca nu am probleme cu service-urile din RO cu ele. Iar daca cunoasteti sau ati folosit, ce modele sunt consacrate in RO si care sunt reparabile in Cluj-Napoca? Multumesc anticipat!
  23. Am observat la pret ca isi adauga pentru asta. Am gasit in zona un malaguti, madison 250, din 2003, cu 2000e, de 10k,km, dar in rest am, vazut acelasi model la 15k/20k km la 1000e maxim. Se lauda ca ar fi service facut constant in italia, ingrijita bine. Ce zici, merita pentru discrepanta asta a pretului?
  24. Cautam un topic de acest gen si nu gaseam. Cine are maxiscooter, impartasiti va rog aici cat de multumiti sunteti de modelul vostru. Avantaje, dezavantaje. Sunt incepator, am luat carnetul recent si tot caut un maxi de buget sa nu-mi fie ciuda in caz ca fac prostii de incepator si sa stric frumusete de motor :)). Am vazut ca marcile kymco si burgman s-ar clasifica aici. Caut motor de 250/300. +am frica de a nu mi se fura, ce parere aveti despre antifurturi clasice, alarme care se activeaza cu cheie cu senzori si gps conectat la motor?
×
×
  • Creează nouă...