Jump to content

orangefresh2

Membru
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  adonys.mares@yahoo.com
 • Skype
  Adonys Mares

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BR/TM
 • Carnet moto din
  2019
 • Motocicleta
  Hornet, WR400 cu chiulasa
 • Numar Moto
  -

Profile Fields

 • Interests
  pescuit

Recent Profile Visitors

578 profile views

orangefresh2's Achievements

 1. Salutare. De când am cumpărat hornetul, la viteze mai mari de 100km/h, aveam o fluctuație mica a acului indicator ,care, pe măsură ce creșteam viteza, o luă razna de tot( fluctuații haotice a acului, de data asta pe toată marja 0-2xx). Eu am crezut inițial că bordul nu e ok etanșat și pătrunde vând puternic la viteze mari. Până să fac treaba asta, să etanșez, s a defectat de tot. Rar când mai are impulsuri până la 20km/h. Am înțeles că este o treabă stric mecanica, nefiind nimic electronic. Câteva indicații,ce ar trebui verificat/ schimbat? Mă gândeam s Anu fie ceva slăbit in capetele terminale de la acel cablu.mulțumesc.
 2. @Catalin222, deci, până la urmă ce a fost :))?
 3. Salut geo. Merge un dam quick 2, sau cum se numește, cel la 150 Ron, mărimea 4000 e ok pentru de toate. Iar până la 200 de Ron, ia 150 m de fir monofilament. https://claumarpescar.ro/pescuit-la-feeder/fire-feeder/fir-trabucco-t-force-xps-method-feeder-0.25-150m.html https://claumarpescar.ro/pescuit-la-feeder/fire-feeder/fir-monofilament-advance-150m-0.25mm-6.1kg--2-13lb-clear.html. Trabuco XPS de .25 am eu pe o mulineta , nu sunt cine știe ce incantat, are memorie mare și rămâne foarte incalcit. Voi merge pe brandul sufix sau browning(e foarte interesant asta din următorul link) https://claumarpescar.ro/pescuit-la-feeder/fire-feeder/fir-browning-cenex-low-stretch-mono-0.24-mm-150-m.html. Merita o investiție Intr un fir mono foarte calitativ, după jonglezi tu cu înaintase textil, strune fine.
 4. doar ce mi am comandat fox titan, asta... ultimul model, am probat si bionic de la AS, dar e net superioara fox. protectiile stau exact unde trebuie si se regleaza foarte repede, fara scaiuri sau capse si alte prostii care se dezintegreaza in scurt timp eu am ~1.76 si 85 kg, constructie fara burta si mi vine perfect M, la fox si AS
 5. Eu consider ca nu merita. Daca asta e singurul lucru ramas de facut cu banii si cu timpul tau, atunci, da, altceva nu ai de facut. Eu mi as lua un scuter, e mult mai amuzant si mai comod decat o motoreta din aia de A1 + cum am spus si cei de mai sus, e foarte scump si va fi o mare bataie de cap intr-un an de zile. Mai asteapta putin, si ia ti A2 la 18 ani, nu vei regreta, si vei multumi tuturor ce te au sfatuit astfel. Eu mi-am multumit ca nu am facut asta(am fost exact in aceeasi situatie ca si tine+ aveam si sumele necesare pentru absolut tot).
 6. salutare geo, daca te referi la fir textil si pentru monturi de feeder, nu e o idee buna, mergi la finete cu monofilament sau in cel mai rau caz(in functie de imprejurarile acvatice :))) ) , fluorocarbon. la feeder trebuie sa salvezi cat de multe poti din montura, iar cu struna de textil, o agati si ti ai rupt tot idn cauza duritatii textilului. cu n monofilament fin, ai pierdut un calig , nu un ansamblu de cel putin 10-15 lei . fire intinse!
 7. de ce sa nu le iei noi cu 289? pentru unii "nou" valoreaza mai mult decat produsul in sine. La telefoane de exemplu. si tu vinzi ceva cu 250 de lei, SH, folosit, iar in mag. costa 290? :))
 8. Mi am luat wr cu acte. N a fost in zadar postul până la urmă. Mulțumesc băieți.
 9. Cum a fost anakee la vremea lui? Sunt ok?
 10. O japoneza pe benzina. Mazda 6, Accord, avensis. Oricum cam orice mașină ai conduce , bara la bara tot se apropie de 10l la sută sau poate chiar trece. Mie Mazda 6, 1.8 benzina, consuma în Tm ~10, 11, mers bara la bara predominant.
 11. cum ar putea altera sau degrada ceva la motocicleta o evacuare dedicata modelului..? cred ca cel mai ok raspuns este, pe care ti o permiti, si pe cea care iti place mai mult. personal as alege werkes, suna putin mai "liber" . Nu e un sunet sugrumat ca la zard.
 12. Pana iti iei stander, si n ai pe nimeni sa te ajute sa tina de motoreta sa invarti de roata ca sa cureti lantul, ia o sipca de-un cot. Cu cricul lateral pus > tragi motoreta spre tine astfel incat ramana sprijinita in cricul lateral si roata spate suspendata cativa cm de la sol, iei sipca si o bagi vertical sub bascula. Gata, ai un stander improvizat :))
×
×
 • Create New...