Mihai z750 Postat Noiembrie 17, 2020 Share Postat Noiembrie 17, 2020 Salutare. De curând am cumpărat un kawasaki z750 2008, am schimbat ceasul de bord (cel vechi avea display-ul spart în urma unei căzături) și am observat ca viteza creste mult prea repede și anume cu a 1-a la relanti am 35km/h iar dacă o accelerez numai puțin ajung la 80-100km/h. Aveți idee de la ce poate face asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai z750 Postat Noiembrie 18, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2020 Pentru ca ceva nu merge cum trebuie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai z750 Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2020 Ce fete bune sunteți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2020 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2020 Lasă că e bine, prinde 300. Alții moare și dastea nare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai z750 Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2020 Acum 11 minute, easy ride on! a spus: La ceasuri ... zău că nu mă pricep. La vitezometre mai există şi câta electronică de unică folosinţă (SMT), procesoare, motoraşe pas-cu-pas, eventual şi ceva apă de ploaie Dar, dacă nu deosebeşti un "ceas" de un vitezometru şi nici nu ai întrebat pe nimeni înainte de a te băga şi de a-ţi prinde urechile pe acolo, noi ce vină avem? Ceas de bord nu impreuneaza vitezometrul cu turometrul și cu cele de lângă? Dacă schimbam vitezometrul spuneam ca am schimbat vitezometrul dar cum am spus mai sus, sunteți niște fete tare bune. Bombardieri, cei mai buni mecanici, născuți învățați. Acum nu înțeleg ce rost are comentariul tău sau sufereai de nebăgare în seama? Ma rog, tu sa fii sănătos ca și aia după titanic tot sănătoși au murit. Sa fii iubit, de negri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai z750 Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2020 Acum 8 minute, easy ride on! a spus: De la schimbare (acţiunea ta) face aşa. Mulţumit? Dacă principiul acţiunii şi reacţiunii se mai învaţă pe la liceu (colegiu). Pe la CDI nu încerci o schimbare de ceas? Stai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate