Fabio2006 Postat Noiembrie 29, 2020 Share Postat Noiembrie 29, 2020 Salut ! Am dat de vreo 5/ 6 ori la kickstart si dupa aceasta mi s a blocat pedalare kick start . Ce pot sa fac ? Ma poate ajuta cineva va rog Ktm sx f 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 29, 2020 Share Postat Noiembrie 29, 2020 ti-am mutat topicul la seciunea de service si ti-am editat titlul. Nu e nevoie sa deschizi mai multe topicuri pt aceeasi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fabio2006 Postat Decembrie 1, 2020 Autor Share Postat Decembrie 1, 2020 Mulțumesc La 29.11.2020 la 18:47, Cavaleru a spus: ti-am mutat topicul la seciunea de service si ti-am editat titlul. Nu e nevoie sa deschizi mai multe topicuri pt aceeasi problema Mulțumesc nu am stiut e prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate