MihaiLC Postat Decembrie 3, 2020 Share Postat Decembrie 3, 2020 (editat) Salut,astazi am curatat lantul si l-am uns, am desfacut si capacul de la pinionul de la motor si am curatat si acolo, din intamplare am observat ca pinionul are joc dar nu din ax, e un joc de parca nu e strans bine pe ax.Am atasat un video mai jos.Este normal sa aibe jocul acesta? Daca nu ,ce ii pot face? video.mp4 Editat Decembrie 3, 2020 de MihaiLC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 3, 2020 Share Postat Decembrie 3, 2020 pai nu e strans absolut deloc pe ax pentru ca are siguranta aia ... in mod normal acolo exista un surub infiletat in ax care strange roata dintata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiLC Postat Decembrie 3, 2020 Autor Share Postat Decembrie 3, 2020 1 oră în urmă, GoodKat a spus: Conform schitei de piese, asa este la modelul tau: Nu ai ce sa ii faci, schimbi doar siguranta atunci cand pui un pinion nou. M-am linistit, mersi frumos, poti sa imi zici te rog de unde gasesti acele schite pentru piese, mi-ar fi de mare ajutor schite ca acelea cand ma lucrez la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate